L-SP Lippukuntapäivä

Tervetuloa Lippukuntapäivään!

Pienen tauon jälkeen on aika jälleen kokoontua yhteen, sillä Lippukuntapäivä on taas täällä.

Lippukuntapäivä on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille partiolaisille. Lippukuntapäivässä kouluttaudutaan ja verkostoidutaan, ja ennen kaikkea saadaan kaivattua tukea omaan pestiin. Koulutuspäivässä on tarjolla jokaiselle jotakin, olit sitten vasta-alkanut ryhmänjohtajana tai konkari lippukunnan johtotehtävissä.

Päivä koostuu yhteisistä osuuksista, jotka ovat kaikille tarkoitettuja sekä erillisistä koulutuksista, joista kukin saa valita itselleen kiinnostavimmat. Koulutussettejä on yhteensä kolme ja jokainen niistä kestää tunnin. Osa koulutuskokonaisuuksista kestää yhteensä enemmän kuin yhden tunnin, tällöin kokonaisuuden jokaiseen osuuteen on osallistuttava. Tapahtumassa pääsee myös perinteisillä messuilla tutustumaan piiriin ja tuleviin ajankohtaisiin projekteihin. Lippukuntapäivä on osallistujille maksuton, mutta joissakin erityissuorituksissa ja -koulutuksissa on oma hintansa.

Koulutukseen ilmoittaudutaan erillisen Kuksa-linkin kautta, joka päivittyy tälle sivulle ilmoittautumisen alkaessa 1.12.2021. Seuraile piirin viestintää – lisätietoa tulossa!