Markkinointi

Piiri markkinoi aktiivisesti partiotoimintaa eri ikäisille eri puolella piiriä. Suurimpia markkinointikampanjoita on Koululaisten Partioseikkailu, Eskarikampanja, Partiopolku-lehti sekä elokuun aloituskampanja.

Partiopolku-lehti 3. ja 4. luokkalaisille

Partipolku-lehti on kouluissa jaettava markkinointilehti, joka sisältää ikäryhmälleen sopivaa materiaalia, luettavaa sekä tekemistä. Vuonna 2019 lehti jaetaan 3. ja 4. luokkalaisille. Selaa lehteä issuu.comissa

Esikoulujen partioviikko

Partiolaiset kutsuvat kaikki esikoululaiset mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa 2019. Partioviikolla 2019 esikoululaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana.

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin. Materiaali on esikouluille ilmainen.

Esikoulut voivat käyttää materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla 22.-28.4. tai vaikka vasta toukokuussa. Kampanjan materiaaleihin pääset tutustumaan tämän sivun alalaidassa. Materiaalit ovat pääpiirteissään samat kuin vuonna 2018.

Partioviikon viettämisessä oli vuonna 2018 mukana peräti 24 000 lasta 1500 esikouluryhmästä. Lue uutinen täältä.

Materiaalit lähetetään ilmoittautuneille esikouluille maaliskuun aikana.

Esikoulujen partioviikko

Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat esikoulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esikoulun kanssa.

Lippukunnilla on mahdollisuus hakea piiriltä markkinointirahaa jopa 50 euroa omiin partion markkinointitempauksiinsa. Kulukorvausta haetaan tapahtuman jälkeen raportoimalla markkinointitempaus piirille. Selvityksestä pitää näkyä, että tavoitteena on ollut luoda näkyvyyttä partiotoiminnalle ja näin myös osoittaa halua hankkia uusia jäseniä.

Toimittakaa tapahtuman jälkeen vähintään yksi valokuva ja lyhyt kertomus tapahtumasta sekä selvitys kuluista osoitteeseen tarja.nummi@partio.fi.

Tapahtumien tueksi voitte myös varata ja hakea piirin toimistosta Turusta tai Porista banderolleja ja muuta materiaalia tapahtumaan, joiden avulla on helppo varmistaa tyylikäs partion näkyvyys. Varaukset tehdään etukäteen varauskalenteri Varaaniin. (Varausehdoista löydät lisätietoa lainattavista materiaaleista.)