Tukea markkinointiin ja viestintään

Lippukunnille – etenkin lippukuntien viestintävastaaville – viestintätukea tarjoaa:

VimaWirta – opas lippukunnan viestintään

Piirin viestinnän aikataulut

Perhepartiolaisille

Sudenpennuille ja akeloille

Seikkailijoille ja sammoille

Tarpojille ja tarpojaluotseille

Samoajille ja samoajaluotseille

Vaeltajille ja vaeltajaluotseille

Ikäkausikelloihin on koottu kullekin partion ikäkaudelle ja ikäkausijohtajalle sopivat tapahtumat ja koulutukset.

Piiri markkinoi aktiivisesti partiotoimintaa eri ikäisille eri puolella piiriä. Suurimpia markkinointikampanjoita ovat Eskarikampanja, Partiopolku-lehti sekä elo- ja tammikuun aloituskampanjat.

Partiopolku-vihko 1. ja 2. -luokkalaisille

Partipolku-lehti on kouluissa jaettava puuha/infovihko, joka sisältää ikäryhmälleen sopivaa materiaalia, luettavaa sekä tekemistä.

Esikoulujen partioviikko

Partiolaiset kutsuvat kaikki esikoululaiset mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa. Partioviikolla esikoululaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana.

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin. Materiaali on esikouluille ilmainen.

Esikoulut voivat käyttää materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla tai vaikka vasta toukokuussa.

Esikoulujen partioviikko

Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat esikoulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esikoulun kanssa.

Vierailun voi sopia ja tehdä, vaikkei lähieskari olisi materiaalia tilannutkaan. Lippukunta voi hyödyntää partion sivuilta löytyvää valmista vierailumateriaalia.

Partioviikon eskarivierailumateriaalia

Lippukunnilla on mahdollisuus hakea piiriltä markkinointirahaa jopa 50 euroa omiin partion markkinointitempauksiinsa. Kulukorvausta haetaan tapahtuman jälkeen raportoimalla markkinointitempaus piirille. Selvityksestä pitää näkyä, että tavoitteena on ollut luoda näkyvyyttä partiotoiminnalle ja näin myös osoittaa halua hankkia uusia jäseniä.

Toimittakaa tapahtuman jälkeen vähintään yksi valokuva ja lyhyt kertomus tapahtumasta sekä selvitys kuluista osoitteeseen satu-maija.kaunisto@partio.fi.

Tapahtumien tueksi voitte myös varata ja hakea piirin toimistosta Turusta tai Porista banderolleja ja muuta materiaalia tapahtumaan, joiden avulla on helppo varmistaa tyylikäs partion näkyvyys. Varaukset tehdään etukäteen varauskalenteri Varaaniin. (Varausehdoista löydät lisätietoa lainattavista materiaaleista.)

Aikuisrekry

Uusien aikuisten rekrytointiin on olemassa oma kampanjansa ja materiaalinsa. Ne löydät täältä.