Aikuisrekry

Aikuisrekrykampanja on vuonna 2022 ympärivuotista toimintaa, jolloin lippukunnat voivat itse päättää milloin haluavat kampanjointia järjestää. Onnistuneen kampanjan taustalla on hyvä suunnittelu ja ahkera markkinointi, joita varten SP ja L-SP tarjoavat tukea ja apua. Jos uusien aikuisten rekryäminen lippukuntaan kiinnostaa tai tuntuu haastavalta, kannattaa seuraavat vinkit ottaa haltuun! 

Tilaa aikuisrekrymateriaalit ilmaiseksi SP:ltä 

Aikuisrekryä voi järjestää usealla eri tasolla. Yksinkertaisimmillaan sitä voi järjestää tutun kanssa keskustellessa tai muussa yhteydessä, jossa voi kertoa millaista toimintaa oma lippukuntanne järjestää ja kannustaa uutta aikuista lähtemään mukaan kokeilemaan.  

Koko lippukunnan yhteisessä aikuisrekrykampanjoinnissa on kuitenkin useita mahdollisuuksia, millä keinoilla uusia johtajia voitaisiin tavoittaa. Lippukunnat haastetaan järjestämään aikuisrekrytapahtuma esimerkiksi lähiseudun myyjäisten tai pihakirppispäivän yhteydessä! 

Lippukunnille suositellaan SP:n aikuisrekrykampanjan materiaalipakettia, jonka voit tilata omalle lippukunnalle erillisellä tilauslomakkeella. Materiaalipaketti sisältää mm. yhteystietolomakkeen ja aikuisrekryn yhteydessä jaettavia tietolomakkeita. Paketin tilauslomakkeella ilmoitat samalla oman lippukuntasi osaksi aikuisrekrykampanjaa, sekä saat tukea tapahtumien järjestämiseen.  

Materiaalipaketin tilauslomakkeen löydät täältä. Samalta sivulta löydät ideoita ja neuvoja kampanjoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen, sekä konkreettisia tapahtuma-ideoita. 

MATERIAALITILAUS

Piirillä on myös tarjolla markkinointimateriaalia aikuisrekryn järjestämiseen. Materiaalit sisältävät tietoa partion toiminnasta ja helpottavat markkinointia tapahtumissa. Piiriltä voit lainata myös tarvikkeita tapahtumiisi, kuten banderolleja ja messutelttoja. Lisätietoa löydät täältä

TARVIKKEITA LAINAAN

Rekrymestari 2022: Tartu haasteeseen ja ansaitse rekrymestarimerkki 

Vanhan kansan aikaan kylän mestarit kiersivät torpasta torppaan kyselemässä väkeä kylän erilaisiin toimiin ja talkoisiin. Olisiko sinusta siihen? Partio-kyläsi tarvitsee rekrymestareita – liity siis mukaan innolla ja partiolaisen tarmolla.  

Vuonna 2022 L-SP tarjoaa aikuisrekrykampanjan oheen Rekrymestari 2022 –haasteen. Jokaiselle partiolaiselle on tuttua kertoa harrastuksesta ja halua jakaa partion hienouksia muillekin. Nyt otetaankin härkää sarvista ja ruvetaan aktiivisesti rekryämään uusia aikuisia mukaan. 

Rekrytoi niin monta aikuista marraskuun loppuun mennessä kuin kykenet, niin ansaitset himoitun rekrymestarimerkin.  

Säännöt 

  • Merkin edellytyksenä on vähintään kolme rekryttyä yli 18-vuotiasta henkilöä partion jäseniksi. Henkilöt voivat olla täysin uusia partiolaisia tai partioon palaavia. 
  • Kampanja-aika on 7.3.-30.11.2022. Tällä aikavälillä partion jäseniksi liittyneet rekrytoidut henkilöt lasketaan mukaan. 
  • Partioon liittyneiden uusien jäsenten nimet ilmoitetaan erillisellä merkkien tilauslomakkeella viimeistään 4.12.2022. Tilauslomake päivitetään tälle sivulle kampanja-aikana. 
  • Mikäli lippukunta järjestää aikuisrekrytapahtuman ja sieltä partioon liittyy uusi jäsen, jokainen tapahtuman järjestelyyn osallistunut voi raportoida rekrystä. Mikäli esimerkiksi lippukunnan aikuisrekrytapahtumassa partioon liittyy kaksi ihmistä, kaikki järjestelyyn osallistuneet voivat ilmoittaa nämä kaksi rekryä lomakkeella. 
  • Kangasmerkki kulkeutuu piirin toimistolta lippukuntaan tonttumerkkien yhteydessä. 

MERKIN TILAUSLOMAKKEELLE 

Lisätietoja Rekrymestari-hihamerkistä antaa Esa Holmberg, esa.holmberg@partio.fi