Toimintaa aikuisille

Toimintaa vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen toimintaa vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Vuosittain pyrimme järjestämään useita monipuolisia tapahtumia ympäri piiriä.

Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta, jaostosta tai ryhmästä, tai voit saapua itseksesi ja tutustua uusiin partiolaisiin.

Partioyhteisöt ympäri Suomea järjestävät loistavia tapahtumia, joihin voi aikuisten kesken lähteä ihan vain osallistumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta. Kannattaa katsoa myös omaa partiopiiriä kauemmas!
Voit myös ilmoittaa partiotoimistoon  (tarja.nummi@partio.fi), jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia avullamme.

Löydät aikuistapahtumat piirin tapahtumakalenterista

Tapahtumien lisäksi piirissä järjestetään paljon muutakin aikuisille suunnattua, koulutuksia, kisoja jne. Löydät kaiken aikuisille suunnatun toiminnan piirin tapahtumakalenterista

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!