Vapaaehtoiseksi tapahtumiin

Topparoikka on ryhmä aikuisia partiolaisia, jotka ovat käytettävissä tarpeen mukana avustavana työvoimana partiotapahtumissa.

Topparoikka on tarkoitettu tempausluonteisista partiotehtävistä kiinnostuneille, esim. lippukuntatoiminnan rinnalle, aktiivipestistä luopuneelle tai uusille aikuisina partioon tuleville. Avustajana tehtävät eivät vaadi erityisosaamista (mm. rastihenkilö, muonittajan apulainen, leirirakentelija, tiskiveden lämmittäjä), mutta olet kullanarvoinen apu partion perustoiminnalle. Topparoikkaan liittymällä saat aika ajoin avunpyyntöjä erilaisiin tapahtumiin ja voit tarttua näihin pyyntöihin, mikäli ne sopivat sinun aikatauluusi.

Topparoikkatoiminta voi myös tuoda vaihtelua viikkotoiminnalle lippukunnassa tai se voi mahdollistaa partioharrastuksen jatkumisen satunnaisena ja omaan elämäntilanteeseen sopivana.

 

NÄIN LIITYT MUKAAN TOPPAROIKKAAN

  • Lähetä sähköpostiviesti, jossa on koko nimesi, lippukuntasi ja jäsennumerosi osoitteeseen topparoikka@lounaissuomenpartiopiiri.fi. Sinut lisätään partion Kuksa-jäsenrekisterissä olevaan Topparoikka-ryhmään.
  • Kun Topparoikka tilataan aputyövoimaksi partiotapahtumaan, saat kutsuviestin osoitteesta topparoikka@kuksa.partio.fi.
  • Voit itse valita ehdotetuista tilaisuuksista sinulle sopivat.

Ajantasalle pääset Topparoikan työpyynnöistä myös seuraamalla @topparoikka-Facebooksivua!

 

NÄIN TILAAT TOPPAROIKAN TAPAHTUMAASI:

  • Lähetä hyvissä ajoin kuvaus tarvittavasta avusta, henkilömäärästä sekä tapahtuman ajankohdasta osoitteeseen topparoikka@lounaissuomenpartiopiiri.fi.
  • Otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä.