Koko suku apuun

Aloitetaan helpoimmasta. Oletko jo varannut kalenterin jokaiselle sukusi jäsenelle? Käy läpi kaikki mahdolliset kummin kaimat ja serkun siipat joista olet joskus kuullut. Sukulaisesi eivät voi kieltäytyä ostamasta adventtikalenteria, ovathan he sentään samaa verta sinun kanssasi. Tällä tavalla saat helposti myytyä hetkessä ainakin 50 kalenteria.

Kavereille kanssa

Heti suvun jälkeen on kavereiden vuoro. Parhaat ystäväsi tukevat sinua kaikessa, siis myös kultaisen tonttumerkin tavoittelussa. Ainoa ongelma saattaa olla se, että kaikki kaverisikin ovat partiossa…

Tee jotain huomiota herättävää

Osaatko soittaa viulua, jonglöörata tai tanssia? Yhdistä erityistaitosi kalenterinmyyntiin! Ihmiset jäävät katsomaan esitystäsi, ja kun olet saanut heidät luoksesi, kaiva kalenterit esiin. Yleisösi on jo vaikuttunut sinusta ja on todennäköisesti halukas ostamaan pari adventtikalenteriakin. Yksin heilumalla et luultavasti kerää suurta yleisöä, joten yhdistä voimasi kavereiden kanssa. Esityksestä tulee näyttävämpi ja teillä on taatusti hauskaa!

Evästä kiireisille shoppailijoille

Jouluostoksia tekevät ihmiset ovat kiireisiä, ärtyneitä ja nälkäisiä. Kun seisot kauppakeskuksen aulassa kalenterit kädessäsi, kaikki viuhahtelevat ohitsesi eikä kukaan edes huomaa sinua. Paitsi jos sinulla on mukanasi jotain hyvää. Tee kaakaota termospulloon ja ota seuraksi pipareita, niin johan alkavat kalenteritkin mennä. Herkullinen tuoksu houkuttelee nälkäisen shoppailijan jo kaukaa, eikä piparia mutustava ihminen voi muuta kuin ostaa sinulta adventtikalenterin.

Ota lemmikki mukaan

Eikö sinunkaan naamataulusi muistuta enää pienen sudarin hellyttäviä kasvoja? Ota avuksi koirasi tai kissasi. Lemmikki hoitaa söpöstelyn puolestasi ja sinä voit keskittyä siihen, että kalenterit ja rahat vaihtavat omistajaa. Tätä myyntitaktiikkaa kannattaa kokeilla vain tuttujen keskuudessa, esimerkiksi naapurissa ja oman taloyhtiön taloissa. Kaikki kun eivät jostain syystä pidä eläimistä.