Ketunleipiä

Ketunleipiä on valmis tehtävä- ja leikkipaketti viikkokouksiin, jokaiselle ikäkaudelle omansa.  Ketunleivät on tehty helpottamaan partion ryhmänjohtajien arkea keskellä koronaepidemiaa. Ketunleivät ovat vapaasti käytettävissä myös myöhemmin.

Ketunleipiä pakettia voivat vapaasti käyttää myös kaikki partiomaisesta tekemisestä innostuneet ei-vielä-partiolaiset. Paketista löytyy varmasti kivaa kesätekemistä kaikenikäisille.

Tehtävien toteutustavan voi päättää itse. Niitä voi tehdä niin lähitoiminnassa, lapset itsenäisesti tai koko ryhmä yhdessä jossain etäpalvelusovelluksessa.

Jokaisella viikolla on oma teemansa, esimerkiksi kädentaidot, palvelutehtävät, lukuhaaste ja partiotaidot.  Materiaaleista voi hyödyntää juuri ne, jotka itselle ja omalle ryhmälle parhaiten sopivat.

Ketunleivät odottavat tekijöitään, tulkaa mukaan!

Ketunleivät – partiomaista tekemistä kaikille

 

Ketunleipiä-merkki

Ketunleipiä-viikkotehtäviä tehneet partiolaiset voivat hankkia kevään lopuksi brodeeratun Ketunleipiä-kangasmerkin partiopaitaansa ommeltavaksi!

Merkin hinta on 1,50 € / kpl ja minimitilausmäärä on viisi (5) kappaletta.

Merkki on kuin tapahtumamerkki ja se laitetaan partiopaidassa rintaan tai oikeaan hihaan.

Merkkejä voi tilata  koska vaan, mutta kesäaikana niitten postituksessa saattaa kestää vähän kauemmin johtuen partiotoimistolaisten kesälomista.

MERKKIEN TILAUS

 

Lisätietoja Ketunleivistä voit kysellä partiotoimistolta 050 312 9420
partiotoimisto.lsp@partio.fi.

 

Ketunleipiä kuvitus: Norma Lehtola