Lounais-Suomen Partiopiirin lisäykset yleisiin koronaohjeisiin

Koronavirustilanne on jälleen huonontunut koko Suomessa. Noudatamme partiotoiminnassa valtioneuvoston 25.2. julkaisemia uusi linjauksia. Näin ollen aikuisten ja yli 12-vuotiaiden partiotoiminnassa siirrytään piirin alueella etäpartioon. Linjaus on voimassa ainakin 28.3. asti ja suosittelemme siirtymään etätoimintaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.3.

Alle 12-vuotiaiden oman ryhmän toimintaa voi jatkaa halutessaan Varsinais-Suomessa normaalisti. Satakunnassa alle 12-vuotiaiden oman ryhmän toimintaa voi jatkaa normaalisti 15.3. alkaen, kun sairaanhoitopiirin aiempi, 18.2., antama suositus viettää vapaa-aikaa 14.3. asti perhepiirissä päättyy.
Suosittelemme näille ryhmille vahvasti ulkona tapahtuvaa toimintaa.

Piiri päivittää omia koronaohjeitaan aina AVInTHL:nSTM:n ja alueen sairaanhoitopiirien ohjeistusten mukaisesti. Lounais-Suomen Partiopiirin alueella alueellisia ohjeita antavat  Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri  ja  Satakunnan sairaanhoitopiiri. Lisäksi kunnat päivittävät omia ohjeitaan, ja niitä lippukuntien pitää itse seurata aktiivisesti.    

Aina ajantasaiset partiopiirin koronaohjeet sekä vinkit etä- ja ulkotoiminnan toteuttamiseen partiossa löydät täältä.