Lippukuntapäivä järjestetään jälleen 3.9.2022

Tammikuulle suunniteltu Lippukuntapäivä siirtyi koronatilanteen vuoksi. Lippukuntapäivä järjestetään uutena ajankohtana lauantaina 3.9.2022 Porissa, Kaarisillan koululla. Tapahtumassa partiolaiset ympäri Lounais-Suomea pääsevät kouluttautumaan ja näkemään niin uusia, kuin myös vanhoja partiotuttuja. Lippukuntapäivässä on puhujana Markku “Rive” Kanerva. Ilmoittautuminen on avoinna 18.8.2022 saakka. 

Mikä lippukuntapäivä?

Lippukuntapäivä on koko Lounais-Suomen Partiopiirin yhteinen tapahtuma! Tapahtuman tarkoituksena on toimia lippukunnille helppona, matalan kynnyksen tapahtumana josta saa koulutusta ja tietoa yhdestä paikasta. Lippukuntapäivä on tarkoitettu kaikille partiolaisille 15-vuotiaasta lähtien. Lippukuntapäivä koostuu kolmesta koulutuksesta, jotka osallistuja saa itse valita ilmoittautumisen yhteydessä.

Lippukuntapäivässä järjestetään koulutusten lisäksi perinteiset messut. Messujen aikana osallistujat pääsevät tutustumaan piirin toimijoihin ja palveluihin sekä partion ajankohtaisiin asioihin. Tällöin on myös hyvä hetki tavata vanhoja ja uusia partiotuttavuuksia.  

Rive lippukuntapäivässä

Tänä vuonna Lippukuntapäivässä partiotuttujen lisäksi saattaa törmätä jalkapallosta tuttuun Markku Kanervaan, sillä hän on Lippukuntapäivässä puhujana. Markku ”Rive” Kanerva on jalkapallovalmentaja, joka johdatti Huuhkajat siihen, minkä ajateltiin olevan mahdotonta: suomalaisen jalkapallohistorian ensimmäiseen EM-kisojen lopputurnaukseen.

Markku Kanerva

Myös lempinimellä ”Professori” kulkeva analyyttinen valmentaja on tunnettu erityisesti taidoistaan ihmisten johtajana. Ennen siirtymistään ammattivalmentajaksi, Kanerva on toiminut opettajana. Opettamisesta syntyneiden oivallusten avulla hän on onnistunut siirtämään ryhmätöiden ja osallistavan opettamisen opit kouluista ammattiurheiluun. Kuuntelu, rohkaiseminen ja kannustaminen ovat Riven työkalupakin avaintyökalut. Myös luottamus, rehellinen vuorovaikutus ja ryhmähenki korostuvat valmennusfilosofiassa. Rive saapuu Lippukuntapäivään tuomaan partiolaisille ajatuksia motivoinnista, unelmiin uskomisesta ja yhdessä tekemisen tärkeydestä. 

Miten pääsen mukaan?

Vuoden 2022 Lippukuntapäivä järjestetään 3.9. Porissa Kaarisillan koululla, osoitteessa Jokisatamantie 1. Piiri järjestää tapahtumaan kaksi yhteiskuljetusta, joista yksi kulkee reittiä Turku-Rauma-Pori ja toinen Salo-Marttila-Aura-Huittinen-Pori.

Lisätietoa Lippukuntapäivästä, päivän koulutusten kuvaukset sekä tietysti ilmoittautumislinkin löydät tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen on avoinna 18.8.2022 saakka.