L-SP Lippukuntapäivä

Tervetuloa Lippukuntapäivään!

Lippukuntapäivän koulutusmateriaalit löydät täältä

Vuoden 2022 Lippukuntapäivä järjestetään 3.9.2022 Porissa Kaarisillan koululla, osoitteessa Jokisatamantie 1. Lippukuntapäivä on koko Lounais-Suomen Partiopiirin yhteinen päivä - helppo tapa lippukunnalle saada koulutusta ja tietoa yhdestä paikasta. 

Lippukuntapäivä on tarkoitettu kaikille partiolaisille 15-vuotiaasta lähtien. Koulutustarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin! Voit tulla kartuttamaan osaamistasi omaan pestiisi liittyen tai oppia jotain aivan uutta. Ilmoittautuminen päättyy 18.8.2022.

Mitä LPK-päivässä tapahtuu?

Päivä koostuu yhteisistä osuuksista,jotka ovat kaikille tarkoitettuja sekä erillisistä koulutuksista, joista kukin valitsee itselleen kiinnostavimmat

Yhteisessä osuudessa pääsemme kuulemaan Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervaa. Kanerva on valmentanut miesten jalkapallomaajoukkueen ensimmäistä kertaa ikinä jalkapallon arvokisoihin. Hän npuhuu meille motivoinnista, unelmiin uskomisestaja yhdessä tekemisen tärkeydestä.

Koulutussettejä on yhteensä kolme ja jokainen niistä kestää tunnin. Osa koulutuskokonaisuuksista kestää yhteensä enemmän kuin yhden tunnin, tällöin kokonaisuuden jokaiseen osuuteen on osallistuttava. Lista koulutuksista ja niiden tarkemmat kuvaukset löytyvät Koulutukset -liitteestä

Lounaan aikana ohjelmassa ovat messut, joissa pääsee tutustumaan piirin toimijoihin ja palveluihin sekä partion ajankohtaisiin asioihin. Tällöin on myös hyvä hetki tavata vanhoja ja uusia partiotuttavuuksia.

Lippukuntapäivän aikataulu:

9.15 Aamukahvi + sämpylä

10.00-11.30 Yhteine nosuus

11.45-12.45 I koulutussetti

12.45-14.15 Lounas+ messut

14.15-15.15 II koulutussetti

15.15-15.45 Kahvi+ makea piirakkapala

15.45-16.45 III koulutussetti

16.45-17.00 Yhteinen lopetus


Ilmoittautuminen yhteiskuljetukseen tapahtuu Kuksassa,tapahtumailmoittautumisen yhteydessä ja se on sitova 18.8.2022 jälkeen. Mikäli perut paikkasi yhteiskuljetuksessa määräajan jälkeen, siitä veloitetaan sama maksu,kuin paikkasi käyttämisestä (laskutetaan lippukunnaltasi jälkikäteen)

Yhteiskuljetuksen reitit ja alustavat aikataulut täällä

Huom!Lippukuntapäivä on osallistujille maksuton, mutta joissakin erityissuorituksissa ja -koulutuksissa on oma hintansa. Osa koulutuksista vie 2–3 koulutussettiä tai jopa koko päivän. Olethan tarkka, kun ilmoittaudut.


Peruutukset tehdään Idalle ida.arminen@partio.fi puh: 044 7044550

HUOM! Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa ilman lääkärintodistusta 18.8.jälkeen tai ei saavu paikalle, peritään häneltä(laskutus lippukunnalta) 20 € ruokarahaa, sekä mahdollinen yhteyskuljetusmaksu,sekä erillinen kurssi-/suoritusmaksu.


Tapahtumassa huomioidaan seuraavat Helppo tulla -kriteerit:


Ruoka
Osallistujien ruokavaliot huomioidaan ja niistä ei tehdä numeroa. Allergiat huomioidaan ruoan valmistuksessa, tarjoilussa ja tiskauksessa sekä ruoka-aineita sisältävissä ohjelmissa.

Raha
Osallistujalle aiheutuva kokonaiskustannus on kohtuullinen. Avustajan osallistuminen on maksutonta tai jos avustajan osallistumisesta aiheutuu kustannuksia, voidaan periä toteutuvia kustannuksia kattava maksu.

Liikkuminen
Tapahtumaympäristössä voi liikkua pyörätuolilla, rollaattorilla ja vastaavalla tai liikkumiseen saa apua.

Hygienia
Tapahtuman aikana on mahdollisuus esteettömän WC-tilan käyttöön. Tapahtumapaikalla on sukupuolineutraali vessa.

Lapsiperhe
Tapahtumassa on mahdollisuus lämpimään pesuveteen.

Markkinointi ja ilmoittautuminen
Ilmoittautumistiedoissa mainitaan henkilö tai taho, jonka kanssa ilmoittautuja voi keskustella erityistarpeen huomioimisesta ja sopia tarvittavista järjestelyistä.

Keneltä voi tarvittaessa kysyä lisää
Ida Arminen (ida.arminen@partio.fi)