L-SP:n syyskokous 2019

Lounais-Suomen Partiopiirin syyskokous järjestettiin 3.11.2019 Turun virastotalolla, johon kokoontui 120 edustajaa eri lippukunnista eri puolelta piiriä. Kokouksessa keskusteltiin ja päätettiin mm. vuoden 2020 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta, puhuttiin paljon v. 2020 tulevista tapahtumista ja suoritettiin piirihallituksen uusien jäsenten valinta. Keskustelussa suurta huomiota sai tuleva piirileiri Otava 2020, josta esiteltiin väliaikatietoja kokouksessa. Piirileirin ilmoittautuminen käynnistyi 1.11., ja kaikkia kannustetaan osallistumaan ensi kesän parhaalle leirille. Myös tulevasta HuHu 2021 -leiristä oli alustavaa keskustelua.

Suuri fokus kokouksessa oli kuitenkin uusien piirihallituksen jäsenten valinnassa. Suurin osa ehdokkaista valittiin ilman vastaehdokkaita, mutta yhteiskuntasuhdeministerin paikasta suoritettiin äänestys kahden ehdokkaan välillä. Valintojen jälkeen seuraavat henkilöt valittiin uusiksi ministereiksi:

– Aikuis- ja luottisministeri, Tommi Salonen, Mietoisten Kolopuutintit

– Alueministeri, Kris Loimaala, Maarian Tähkät

– Kasvatusministeri, Enni Heikintalo, Nakkilan Partiolaiset

– Koulutusministeri, Otto Glader, Puhurin Pojat

– Projektiministeri, Essi Virtanen, Kyrön Kiurut ja Kokot

– Yhteiskuntasuhdeministeri, Alli Koskimäki, Maarian Kämmekät

Kokouksessa tehdyt päätökset ja valinnat osoittavat että piirin toiminta on tehokasta ja luotettavaa myös vuonna 2020. Onnittelut uusille ministereille!