Tule vaikuttamaan partio-ohjelman uudistukseen

Partio-ohjelma uudistetaan vuosien 2023–2027 aikana. Partio-ohjelma on partion ydin, sillä sen avulla pyritään saavuttamaan partion kasvatustavoitteet. Ohjelma perustuu partion arvoihin ja ihanteisiin, ja se etenee nousujohteisesti ikäkausien mukaan.

Ohjelmauudistuksen osaprojekti haluaa varmistaa, että partio-ohjelmasta tulee aidosti nuorten muovaama ja nuorten näköinen. Nyt ohjelma-uudistuksen osaprojekti etsii vaikuttajaryhmään L-SP:n lippukuntien jäsenistä kahta 15–22 vuotiasta nuorta. Ryhmässä käydään läpi koko partio-ohjelmaan liittyviä asioita ja jäsenet edustavat A-jäsenensä näkemystä partio-ohjelman uudistamisesta.

Ryhmä kokoustaa noin kerran kuussa lähtökohtaisesti parin tunnin kokouksen Teamsissa. Ryhmä jatkuu ainakin 2024 loppuun asti.

Mikäli kiinnostuit, lähetä lyhyt hakemus, jossa on ainakin kuvaus itsestäsi, lippukuntasi, ikäsi, koulutuksesi (peruskoulu/ammattikoulu/lukio) ja yhteystietosi sähköpostilla piirinjohtaja Anni Raikolle, anni.raiko@partio.fi viimeistään 24.12.2023