Pohjantähti-soljet Alli Koskimäelle ja Tommi Saloselle

Suomen Partiolaisten historian ensimmäiset Pohjantähti-soljet luovutettiin Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa 14.11. Lounais-Suomen Partiopiiristä huomionosoitus luovutettiin Alli Koskimäelle (Maarian Kämmekät) ja Tommi Saloselle (Mietoisten Kolopuutintit).

Ansiomerkit luovutti virtuaalisesti Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Maria ”Hilla” Ruohola.

Pohjantähti-solki myönnetään aikuiselle partiojohtajalle partion arvopohjan sisäistämisestä ja sen mukaan elämisestä sekä toisissa ihmisissä aikaan saadusta kasvusta ja partiotoimintaan sitoutumisesta.

Alli on toiminut aktiivisesti ja esimerkillisesti omassa lippukunnassaan tarttumalla aina toimeen, tekemällä yhdessä ja innostamalla muita. Piirihallituksen yhteiskuntasuhteista vastaavana hallituksen jäsenenä Alli on erityisesti saanut mukaan uusia nuoria vapaaehtoisia. Allille on tärkeää, että partio näkyy ja vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti ja nuoret saavat vastuuta.

Tommi on innostanut ja tukenut omalla esimerkillään lippukunnanjohtajana lippukuntaansa kasvuun ja nuoria johtajuuteen. Piirin aikuisista ja luottiksista vastaavana hallituksen jäsenenä Tommi on varmistanut, että partiossa monenlaiset vapaaehtoiset saavat paikan harrastaa partiota ja mahdollistaa sitä lapsille ja nuorille.