Partioparaatin kenttäjuhlassa palkittiin tunnustuspalkinnoin

Partioparaatin kenttäjuhlassa Lounais-Suomen partiopiirin partiolaiset pääsivät tapaamaan piirin muita lippukuntia ja koko paraatijoukon loistossaan. Tuomiokirkon edustalle kokoontuneet tuhannet partiolaiset toivat mahtavaa tunnelmaa kaupunkiin, kun liput liehuivat auringonpaisteessa ja lippukunnat toivat oman ilmeensä esille erilaisin asujen ja rekvisiitan myötä. Hienot puheet, yhteislaulu ja orkesterin soitto tuovat upeaa tunnelmaa samalla kun osallistujat pääsivät nauttimaan loistavasta ilmapiiristä. Aurinkoisena päivänä myös yleisöä kokoontui sankoin joukoin seuraamaan tapahtumaa, mikä ainoastaan lisäsi juhlahumua Turun kaduille. 

Kenttäjuhla on kunniakas tilaisuus, jossa partiotoimintaa ja sen merkitystä juhlitaan monilla tavoilla. Arvomerkkien jakaminen, kuten Mannerheim-solkien luovutus toivat arvokkuutta kenttäjuhlaan, kun ansioituneet partiojohtajat palkittiin heidän ansiokkaasta suoriutumisestaan partiojohtajana. Juhlassa jaettuja merkittäviä palkintoja olivat myös erilaiset tunnustuspalkinnot, jotka luovutetaan aktiiviselle lippukunnalle ja erityisen ansioituneille partiojohtajille. 

Toimintakilpailu 

Vuonna 2022 lippukunnat ovat kilpailleet lippukuntien välisestä toiminta-aktiivisuudesta osallistumalla piirin eri tapahtumiin. Toimintakilpailun voittaja tänä vuonna on Nuotiotytöt

Aktiivinen nuori partiojohtaja 

Tunnustuspalkinto myönnetään nuorelle partiojohtajalle, joka on erityisen aktiivisesti, innostuneesti, sitoutuneesti ja tuloksellisesti toteuttanut partiokasvatusta, partiotoiminnan periaatteita ja partiotoiminnan tavoitteita lippukunnassaan. Tunnustuspalkinnon saaja tänä vuonna on Milla Kallajoki, Auran Tytöt. 

Esimerkillinen lippukunnanjohtaja 

Esimerkillinen lippukunnanjohtaja Tunnustuspalkinto myönnetään lippukunnanjohtajalle, joka on esimerkillisesti ja partiomaisesti johtanut lippukunnan partiotoimintaa sekä kehittänyt lippukunnan toiminnan laatua ja toiminnan edellytyksiä. Tunnustuspalkinnon saa tänä vuonna Otto Tarkka, Kupittaan Henrikinpojat. 

Isot onnittelut kaikille tunnustuspalkintojen saajille!