Partiolaisten adventtikalenterin myynti on alkanut

Adventtikalenteri 2019Tänään alkaa perinteikkään partiolaisten adventtikalenterin myynti. Voit tavata isoja ja pieniä kalenterimyyjiä kaduilla, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa – jopa omalla kotiovellasi! Ostamalla adventtikalenterin tuet lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Partiolaisille adventtikalentereiden myynti on vuoden tärkein varainhankintakampanja. Adventtikalenterien myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet paikalliset lippukunnat. Lippukunnat käyttävät kalenterituotot muun muassa partiovarusteiden hankkimiseen, leirimaksujen alentamiseen sekä lippukunnan kokoontumispaikkojen kunnostamiseen. Kalenterimyynti opettaa partiolaisille paitsi kaupankäyntiä ja käsitystä taloudesta, myös ihmisten kohtaamista sekä yhteisen hyvän eteen toimimista.

Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut lastenkirjakuvittajana tunnettu Christel Rönns. Joulun odotusta siivittää kalenteriin on kuvattu jouluinen metsä, jossa seikkailevat eläinten kanssa yhdessä veikeät tontut. Mitähän kalenterien luukuista mahtaa paljastua?

Adventtikalenterin nettikauppa ja myyntipaikat: www.adventtikalenteri.fi