Partiolaisten adventtikalenterimyynti on alkanut

Partiolaisten merkittävin varainhankintakampanja, adventtikalenterimyynti on alkanut. Partiolaiset myyvät kalentereita 5.12. asti ympäri Suomen ja verkkokaupan kautta. Jokainen ostettu kalenteri tukee paikallista partiotoimintaa.

Perinteisesti suurin osa adventtikalentereista myydään ovelta ovelle, joulumarkkinoilla, kauppakeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Yhä useammat lippukunnat ovat ottaneet käyttöön myös mahdollisuuden maksaa kortilla tai mobiilimaksuna perinteisten käteismaksujen rinnalle. Kalenterin voi ostaa myös netistä, ja myös siinä voi valita paikallisyhdistyksen, eli lippukunnan, jolle haluaa tuen osoittaa. Adventtikalenteri maksaa tänä vuonna 10 €.

Tämän vuoden kalenterikuvan on tehnyt lastenkirjailija ja sarjakuvapiirtäjä Ninka Reittu. Reittu tunnetaan mm. suositusta Ystäväni Pulla Vehnäsestä sekä Prinsessa Pikkiriikin kuvituksesta.

Perinteisen kalenterin rinnalla kulkee kalenterikuvaan liittyvä joulutarina, josta ilmestyy uusi osa joka adventtisunnuntai. Adventtikalenterin kuvituksen lisäksi myös joulutarina on Reitun käsialaa.

Partiolaisten adventtikalenteri on täysin kierrätettävä, ympäristöystävällisillä materiaaleista valmistettu tuote. Kalenterille on myös myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Lisää adventtikalenteriperinteestä voit lukea adventtikalenteri.fi -sivustolta.

Adventtikalenterien myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoimintaan. Ostamalla adventtikalenterin mahdollistat lasten ja nuorten paikallista partioharrastusta.