Krisse Kiiski on valittu piirin kasvatuskoordinaattoriksi

Pitkään piirin kasvatuksen työntekijätukena toiminut Riikka Hosiosto irtisanoutui lokakuussa, minkä seurauksena piirihallitus päätti avata kasvatuskoordinaattorin rekrytoinnin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Paikkaa haki 27 hakijaa, joista viisi haastateltiin.

Piirihallitus vahvisti rekrytointitiimin esityksen ja valitsi Krisse Kiiskin kasvatuskoordinaattoriksi.

Krissen työnkuvaan tulee kuulumaan muun muassa kasvatusryhmän, sen alaisten jaostojen ja tapahtumien tukeminen sekä toiminnan kehittäminen yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Krissen työpiste on Turun partiotoimistolla.

Krissellä on pitkä ja monipuolinen partiotausta. Hän on toiminut kotilippukunnassaan Maarian Tähkissä monessa eri pestissä ikäkausijohtajasta lippukunnanjohtajaan, ja piirissä pestausvalmentajana. Lisäksi Krisse on ollut mukana tekemässä monia piirin ja Suomen Partiolaisten leirejä (esim. Finnjambore Roihu, useampi Tammileiri, Framil ja tarpojaleiri Klaani).
Kuluneen vuoden ajan Krisse on työskennellyt piirissä kasvatuskoordinaattorina Riikka Hosioston työvapaan sijaisena.

”Kiitos edeltäjille hyvin pedatusta paikasta, teidän jälkeenne on ollut helppo tarttua uuteen työhön. Ja onpa ihan tosi kiva päästä jatkamaan huipputyyppien ja kiinnostavien töiden parissa myös tästä eteenpäin!”, iloitsee Krisse.

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Mari-Kousa Kuusisto, mari.kousa-kuusisto@partio.fi.