Ketunleipiä viikkotoiminnan tueksi

Korona on kurittanut meitä jo vuoden ja tiedostamme, että kaikkien jaksaminen alkaa olla aika lailla tiukoilla. Siksi tuotamme piirissä lippukunnille huhti-toukokuun ajan viikoittain jokaiselle ikäkaudelle valmiin kokousmateriaalin nimeltään Ketunleipiä. Se on tehty helpottamaan jokaisen ryhmänjohtajan työmäärää.

Tehtävien toteutustavan voi päättää itse. Niitä voi tehdä niin lähitoiminnassa, lapset itsenäisesti tai koko ryhmä yhdessä jossain etäpalvelusovelluksessa.

Jos haluat osallistua ryhmäsi kanssa Ketunleipien suorittamiseen, jätä yhteystietosi täällä. Saat valmiin tehtäväpaketin sähköpostiisi aina edellisen viikon loppuun mennessä. (Lomakkeella kerätyt tiedot tuhotaan kesäkuun 2021 aikana.)

Ensimmäiset materiaalit toimitetaan ne tilanneille 1.4., ja sen jälkeen viikoittain. Käy pian tilaamassa paketti itsellesi. Jos et ehdi mukaan vielä silloin, voit tilata materiaaleja myös myöhemmin.

Jokaisella viikolla on eri teema, esimerkiksi kädentaidot, palvelutehtävät, lukuhaaste ja partiotaidot.  Voit myös hyödyntää vain osan materiaaleista.

Ketunleivät odottavat tekijöitään, tulkaa mukaan!

MATERIAALIN TILAUS

 

Ketunleipiä-merkki

Vähintään puolet Ketunleipiä-viikkotehtävistä suorittaneet voivat hankkia kevään lopuksi Ketunleipiä-merkin partiopaitaansa ommeltavaksi!

Merkin hinta on 1,50 € / kpl ja minimitilausmäärä on viisi (5) kappaletta.

Merkki on kuin tapahtumamerkki ja se laitetaan partiopaidassa rintaan tai oikeaan hihaan.

Merkkejä voi tilata  6.6.2021 asti. Merkkejä postitetaan 1.5. lähtien kerran viikossa tilausajan loppuun asti.

Merkkien TILAUS

 

Lisätietoja Ketunleivistä voit kysellä partiotoimistolta Sannilta.
Sannin yhteystiedot ovat: sanni.toivanen@partio.fi ja 044 7044550

 

Ketunleipiä kuvitus: Norma Lehtola

 

Tekstiä päivitetty 7.4. ja lisätty infoa Ketunleipiä-merkin tilaamisesta.