Kati ja Riina ovat kesän 2022 Tammileirin johtajakaksikko

Lounais-Suomen Partiopiirin hallitus on valinnut Kati Isotupa-Erjalan ja Riina Lemposen kesän 2022 Tammileirin johtajapariksi. Tammileiri on Lounais-Suomen Partiopiirin perinteikäs sudenpennuille suunnattu leiri.

Kati Isotupa-Erjala

Katin kotilippukunta on Pyhän Laurin Ritarit ja Riinan Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat. Molemmilla heillä on pitkä ja monipuolinen partiotausta, johon kuuluu sekä lippukunta- että piiripestejä. Kati ja Riina ovat tehneet myös yhdessä partiota aiemmin mm. piirin koulutusryhmässä ja 2016 Roihu-leirillä ollessaan yhdessä tarpojien ohjelmalaakson mestareina.

Tammileiri on sudenpentujen ensimmäinen iso leirikokemus. Sekä Katia että Riinaa motivoi kesän 2022 Tammileirin teossa juuri se, että pääse tekemään pienille partiolaisille sen ensimmäisen ison ja ikimuistoisen partioelämyksen. Tammileirin ainutlaatuisesta merkityksestä todistavat omat muistot lapsuudesta:

”Sudareille Tammileiri on iso kokemus, joka toivottavasti kantaa pitkälle partiossa. Muistan vieläkin oman sudariaikaisen Tammileirin vuodelta 1986, jossa viimeisenä yönä satoi ja ukkosti niin että kaikki teltat ja tavarat olivat likomärkiä mutta se ei leiritunnelmaa latistanut”, muistelee Kati.

Riina Lemponen

”Tähtäimessä on unohtumaton leiri ja hyvä kokemus, jota voi muistella vielä vuosikymmenienkin jälkeen”, kertoo puolestaan Riina kaksikon tavoitteista tulevalle projektille.

Tammileiri kutsuu kaikkia piirin sudenpentuja ja potentiaalisia tulevia sudenpentuja ympäri piirin. Tammileirin ohjelma on kasvatuksellista, tarinallista ja partio-ohjelman mukaista. Vuoden 2022 on 18. Tammileiri ja 4. Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä Tammileiri.

Lisätietoja antaa piirin projektiministeri Essi Virtanen, essi.virtanen@partio.fi