Hae ohjaajaksi partiokerhoon Poriin

Leirikesä ry hakee ohjaajia partiokerhoihin koulupäivien yhteyteen lukuvuodeksi 2023–2024 Poriin. Olisitko sinä kiinnostunut kerhojen ohjaamisesta peruskoulujen lukuvuoden aikana?  

Partiokerhot ovat Harrastamisen Suomen mallin mukaista toimintaa. Kerhoja vedetään kouluilla arkena kello 12–18 välisenä aikana. Kerhot kestävät yleensä tunnin kerrallaan ja käynnistyvät syyskuussa 2023. Kerhoja voi olla yksi tai useampi viikossa, riippuen paikkakunnasta ja ohjaajasta. Partiokerhojen ohjelma ammentaa partio-ohjelmasta ja se toteutetaan valmiiden ohjelmarunkojen pohjalta.  

Ohjaajia on kussakin kerhossa ryhmäkoosta ja kunnasta riippuen 1–2. Osallistujat ovat peruskouluikäisiä. 
Partiokerhot toteutetaan yhteistyössä Suomen Partiolaisten ja Lounais-Suomen Partiopiirin kanssa. Ohjelma ei kuitenkaan ole virallista partiotoimintaa, eikä ohjaajilta tai osallistujilta edellytetä partion jäsenyyttä tai partiotaustaa. Ohjaajan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt.  

Leirikesä ry hakee nyt partiokerhojen vetäjiä Poriin. Alustavasti partiokerhoja tulee olemaan Väinölän koululla tiistaisin ja Reposaaren koululla maanantaisin tai keskiviikkoisin.  

Haluaisitko kerho-ohjaajaksi?

Tee työhakemus maanantaihin 26.6.2023 kello 16.00 mennessä. Työhakemuksen voit täyttää Leirikesän nettisivuilta löytyvästä linkistä:

Lisätietoja antaa  Helka Körkkö, kerhotoiminnan päällikkö, helka.horkko@leiri.fi, 044 723 8121, Leirikesä ry 

Lue lisää

Leirikesä ry:stä sivuilta www.leiri.fi.
Partion ja Leirikesän välisestä yhteistyöstä sivulta www.partio.fi
Harrastamisen Suomen mallista sivuilta www.harrastamisensuomenmalli.fi.