Etsimme logistiikkakoordinaattoria määräaikaiseen palkkatukipaikkaan

Etsimme Lounais-Suomen Partiopiiriin logistiikkakoordinaattoria 100 prosenttisella palkkatuella Turun toimistollemme. Logistiikkakoordinaattori voi olla osa- tai kokoaikainen, miten henkilö itse toivoo.
Jos mietit, voisitko olla palkkatukikelpoinen, ole yhteydessä TE-keskukseen.Työ alkaisi viimeistään maaliskuun alussa ja kestäisi vuoden 2024 loppuun.

Logistiikkakoordinaattori

  • vastaa piirin tapahtumien ja koulutusten materiaalien varauksista, pakkauksista ja purkamisista.
  • vastaa piirin tilojen varauksista ja avainten luovuttamisista
  • huolehtii piirin omistuksessa olevan kaluston huollosta (retkeilyvälineitä, telttoja, retkikeittimiä, markkinointitelttoja, kanootteja ja muuta pienkalustoa), korjauksista ja käyttöopastuksesta tarpeen mukaan
  • tukee ja auttaa vapaaehtoisia piirin kalustoa koskevissa kysymyksissä.

Toivomme, että sinulla on ajokortti, mutta se ei ole välttämättömyys.

Lounais-Suomen Partiopiiri on jäsenmäärältään Suomen toiseksi suurin partiopiiri, jonka noin 120 lippukunnassa toimii yhteensä 11 000 partiolaista. Piirin toiminta-alue käsittää Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakunnat. Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö 65 000 jäsenellään. Partio on vapaaehtoista, kansainvälistä, puoluepoliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa. Partion tavoitteena on kasvattaa persoonallisuudeltaan ja elämäntavoiltaan tasapainoisia, vastuuntuntoisia, aktiivisia sekä itsenäisesti ajattelevia paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäseniä. Partion tavoitteet ja päämäärät pyritään saavuttamaan monipuolisen tekemisen kautta. Kaiken ytimessä on yhdessä tekeminen ja oppiminen.

Lisätietoja saat soittamalla toiminnanjohtaja Mari Kousa-Kuusistolle, 045 630 7532

Kuva: Miska Loimaala