L-SP Tapahtuma aikuisille: Geokätköily, jatko

Tapahtuma aikuisille: Geokätköily jatko

11.11., Turun seutu, VIP 31.10.

Geokätköily on hauska ja seikkailullinen koko perheenulkoiluharrastus. Kehon lisäksi geokätköily pistää myös mielen raksuttamaan!Lähde mukaan etsimään aarteita kanssamme.

Geokätköily on nykyaikaista aarteenetsintää, jossa haetaantoisten harrastajien piilottamia geokätköjä älypuhelimen jageokätköilysovelluksen avulla. Geokätköjä on kaikkialla – kaupungeissa,metsissä, saarissa ja rannoilla. Suomessa on yli 80 000 kätköä ja uusia tuleelähes päivittäin. Maailmalla harrastajamäärä keikkuu yli kuudessa miljoonassa.

Kätköjen etsiminen sopii kaikenikäisille ulkoilijoille.Parhaimmillaan geokätköily on mukavaa ulkona liikkumista yhdessä ystävien japerheen kanssa. Haastetta kaipaaville on runsaasti kätköjä, joissa joutuuponnistelemaan, kiipeilemään, konttaamaan ja jopa ryömimään. Liikunnan määränvoi arvioida ennalta geokätkön maaston vaikeusasteesta ja muista vinkeistä.Kehon lisäksi geokätköily pistää myös mielen raksuttamaan!

Lähde mukaan etsimään aarteita kanssamme! Tässä tapahtumassahaemme myös muita kuin peruskätköjä, esimerkiksi multikätköjä, mysteereitä jaAdventure Labeja. Osallistuaksesi tarvitset normaaleiden ulkoiluvarusteidenlisäksi älypuhelimen sekä geokätköilysovelluksen. Kätköilyn lisäksi pidämmeyhteisen eväshetken omin eväin.

Tapahtumapaikkaan ei järjestetä yhteiskuljetusta.

Hinta 8 € / hlö

Aikuis- ja luottisryhmä, Erja-Sisko Valkama, 041 4686832, erja-sisko.valkama@partio.fi

Aikuinen;