L-SP Sudenpentujaoston jäsen

Oletko sinä seuraava Lounais-Suomen Partiopiirin Sudenpentujaoston jäsen? Me sudenpentujaostolaiset uskomme, että jokaisessa meissä asuu pieni sudenpentu ja, että partio on hauskaharrastus myös aikuisille. Sudenpentujaoston tehtävänä on järjestää ohjelmaa pääasiassa akeloille ja välillisesti sudenpentu ikäkaudelle.
Tervetuloa sudenpentujaostoon!

Sudenpentujaostossa järjestämme vuosittain akelavihjarit akeloille, koulutamme akelakursseilla, toimimme kisakummeina sudenpentukilpailuja järjestäville lippukunnille ja alueille sekä tuotamme erilaisia materiaaleja (esimerkiksi Akelapostia ja vinkkivihkoja sudenpentuohjelmasta) akeloiden avuksi. Kokoustamme kerran kuukaudessa ja kokoukset pidetään arki-iltaisin eri puolilla piiriä ja etäkokouksina. Yritämme myös parhaamme mukaan pitää hauskaa ja olemmekin kokouksien yhteydessä olleet esimerkiksi retkeilemässä metsässä, purjehtimassa ja pelaamassa pakohuonepeliä.

Pesti vie aikaa kuukaudessa noin 5-10 tuntia +tapahtumat ja niiden suunnittelukokoukset. Pestin kesto on kaksi vuotta.


Saat pestiisi kattavan koulutuksen eikä pestissä tarvitse toimia yksin.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Hakijalta edellytetään sitoutumista ja aktiivista osallistumista jaoston toimintaan sekä tekemiseniloa. Pesti ei vaadi erityistaitoja, vaan kiinnostus sudenpentuohjelmaa kohtaan riittää. Jokainen jaoston jäsen saa oman vastuualueensa, mutta pestissä pääset myös tekemään itselle uusia juttuja. Plussaa on, jos olet käynyt partiojohtajanperuskurssin ja olet toiminut sudenpentujohtajana. Jaoston jäseneltä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja sekä lisäksi itsenäistä otetta, halua kehittyä ja oppia uutta.


Lisätiedot

Pestikeskustelut pyritään käymään hakeneiden henkilöiden kanssa mahdollisimman pian.

Lisätietoja pestistä saat sudenpentujaostonpuheenjohtajalta Niinalta (niina.valkeapaa@partio.fi) ja kaikilta supejaostolaisilta.


Täytä hakemus