L-SP Seikkailijajaoston jäsen

Oletko sinä seuraava Lounais-Suomen Partiopiirin Seikkailijajaoston jäsen? Seikkailijajaoston tehtävänä on järjestää ohjelmaa pääasiassa sammoille ja seikkailija ikäkaudelle.

Seikkailijajaostossa järjestämme vuosittain sampovihjarit sammoille, koulutamme sampokurssilla, toimimme kisakummeina seikkailijakilpailuja järjestäville lippukunnille, tapahtumakummina esin. Sepelissä ja alueille sekä tuotamme erilaisia materiaaleja esimerkiksi Sampoviestiä ja vinkkivihkoja seikkailijaohjelmasta. Kokoustamme kerran kuukaudessa ja kokoukset pidetään arki-iltaisin etänä, Porin ja Turun toimistoilla.

Pesti vie aikaa kuukaudessa noin 5-10 tuntia ja tapahtumat ja niiden suunnittelukokoukset. Pestin kesto on kaksi vuotta ja pidempäänkin voi jatkaa.

Saat pestiisi kattavan koulutuksen eikä pestissä tarvitse toimia yksin.

Seikkailijajaostossa toimii tällä hetkellä 7 henkilöä. Toivottavasti saame sinusta uuden jäsenen jaostoomme!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Hakijalta edellytetään sitoutumista ja aktiivista osallistumista jaoston toimintaan sekä tekemisen iloa. Pesti ei vaadi mitään erityistaitoja, vaan kiinnostus seikkailijaohjelmaa kohtaan riittää. Jokainen jaoston jäsen saa oman vastuualueensa, mutta pestissä pääset myös tekemään itselle uusia juttuja. Plussaa on, jos olet käynyt partiojohtajan peruskurssin ja olet toiminut sampona. Jaoston jäseneltä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja sekä lisäksi itsenäistä otetta, idearikkautta, halua kehittyä ja oppia uutta.

Lisätiedot

Pestikeskustelut pyritään käymään hakeneiden henkilöiden kanssa mahdollisimman pian.


Lisätietoja pestistä saat seikkailijajaoston puheenjohtajalta Emilialta (emilia.hanninen@partio.fi) ja kaikilta seikkailijajaoston jäseniltä.

Täytä hakemus