Partiolaiset veivät joulumieltä Turun pormestarille

Partiolaiset ilahduttivat Turun pormestari Minna Arven joulunodotusta lahjoittamalla hänelle partiolaisten adventtikalenterin tiistaina 16.11. Adventtikalenteri on ilahduttanut ja mahdollistanut partiotoimintaa Suomessa jo vuodesta 1947. 

Kuvassa pormestari Minna Arve, sudenpentu Alisa Vieltojärvi ja piirinjohtaja Eero Kivistö.

Adventtikalenteria oli mukana lahjoittamassa Lounais-Suomen Partiopiirin piirinjohtaja Eero Kivistö sekä 9-vuotias Alisa Vieltojärvi partiolippukunta Maarian Tähkistä.  

On mukava ilahduttaa adventtikalenterilahjoituksella. Samalla pääsee kertomaan adventtikalenterimyynnin tärkeydestä partiotoiminnalle. Monelle tulee yllätyksenä se, miten paljon myyntituotoilla pystytäänkään mahdollistamaan lasten ja nuorten harrastusta”, kertoo lahjoittamassa mukana ollut piirinjohtaja Eero Kivistö.  

Pormestari Arve oli ilahtunut lahjoituksesta, ja kertoikin nähneensä adventtikalentereita paljon liikkeellä nyt joulun alla. Myös sudenpentuikäinen Alisa Vieltojärvi on osallistunut aktiivisesti adventtikalenterien myyntiin. Hän kertoi, että parasta partiossa ovat retket ja että vain yhden retken hän on joutunut jättämään väliin.  

Partiolaisten adventtikalentereita on myyty Suomessa vuodesta 1947 lähtien, ja se jatkuu yhä edelleen. Varainkeruun lisäksi partiolaiset käyvät vuosittain lahjoittamassa kalentereita eri kohteisiin ja toivottamassa hyvää joulumieltä.  

Adventtikalenterien myynti jatkuu 5.12. asti, oman kalenterin ehtii siis vielä hankkia paikallisilta partiolaisilta tai netistä www.adventtikalenteri.fi.