Partio tutuksi illassa– infoillat 23.9. ja 6.11. 

Kiinnostaako hauska ja merkityksellinen harrastus? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja olla mukana järjestämässä ohjelmaa lapsille ja nuorille? Partio on monipuolinen ja hyödyllinen harrastus, joka tarjoaa tekemistä kaikenikäisille.  

Aikuisille partio on loistava tilaisuus päästä mukaan uskomattomille retkille ja leireille sekä tavata uusia ihmisiä. Monipuolinen harrastus varmistaa, että pääsee kokeilemaan jotain uutta, ja samalla myös hyödyntämään omia taitojaan. Aiempi kokemus ei ole edellytys partion aloittamiselle, vaan mukana oleminen opettaa itsessään ja sen tarjoamat koulutukset auttavat kehittymään.  

Partiotoimintaa tehdään vapaaehtoisesti, ja tämä työ erittäin merkittävää monelle lapselle ja nuorelle. Syksyn alkaessa partiotoiminta alkaa myös käynnistyä, ja nyt on loistava tilaisuus tutustua hienoon harrastukseen! 

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää partiosta kiinnostuneille aikuisille mahdollisuuden tutustua partion sisältöön ja toimintaan etäyhteyksin järjestettävissä infoilloissa 23.9. ja 6.11. klo 18–19.30. Iltojen aikana perehdytään partion päämäärään, arvopohjaan ja perusperiaatteisiin. Tämän lisäksi käydään läpi partio-ohjelmaa ja tutustutaan partion eri ikäkausiin. Illan jälkeen on mahdollisuus keskustella partiosta esittelijöiden kanssa.  

Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Illat järjestetään etäsovellus Teamsissa.

Lisätietoa ja osallistumislinkit tapahtumiin löydät alla olevista linkeistä:
Partio tutuksi illassa 23.9. ja Partio tutuksi illassa 6.11.

Tervetuloa mukaan!