Mette Nielsen-Hashimoto on valittu lippukuntakoordinaattorin sijaiseksi

Mette Nielsen-Hashimoto Kuva: Meten kotialbumi

Mette Nielsen-Hashimoto aloittaa Lounais-Suomen Partiopiirissä lippukuntakoordinaattori Sannin sijaisena 1.10.  

Mette on ollut aktiivipartiolainen (kotilippukunta raumalainen Karimo) ja hän tuntee hyvin partion ja lippukuntatyön. Nyt hän on asunut monta vuotta Aasiassa, mutta perehtynyt myös tämän päivän partioon. Mette on työskennellyt suurlähetystössä, YK:lla, puolustusvoimilla, opettajana, ja projektijohtajana. Hän tuo piirille monikulttuurisuusosaamista, valtavan hyvän kielitaidon (englanti, ruotsi, saksa, kiina ja japani) ja halun kehittää ja luoda yhdessä parempaa partiota.  

”Tulen innolla auttamaan lippukuntia niiden kohtaamissa haasteissa ja tuon uusia ideoita toimintaan! Haluan välittää oman innostukseni lippukuntiin ja kaikille niissä toimiville. Lisäksi haluan olla helposti lähestyttävä lippukuntakoordinaattori, johon voi ottaa yhteyttä niin pienissä kuin isoissakin asioissa”, kertoo Mette tunnelmistaan. 

 Tervetuloa piiriin töihin! 

 Mette tulee työskentelemään pääasiassa Porin partiotoimistolla. Hänet tavoittaa 1.10. alkaen puhelimella numerosta 044 704 4550 ja meilillä osoitteesta mette.nielsen-hashimoto@partio.fi. 

 Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Mari Kousa-Kuusisto, 045 630 7532, mari.kousa-kuusisto@partio.fi 

 

Artikkelikuva: Eeva Kivilä