Muutostiedotteet

Partioparaatin 15.5.2022
lisätiedote lippukunnille

(Tiedote julkaistu to 5.5.2022 ja lähetetty samalla sähköpostitse lippukunnille.)
(Päivitetty ja tarkennettu netissä 14.5.2022.) 

1) Omalla bussilla saapuminen Tuomiokirkon taakse

Tuomiokirkon taakse omalla bussilla saapuvia lippukuntia kehotetaan käyttämään saapumisreittiä: Rehtorinpellonkatu – Vesilinnantie – Henrikinkatu – Kerttulinkatu.
Bussi puretaan vasta paraatin liikenteenohjauksen osoittamassa paikassa. Bussi ei saa lainkaan ajaa Tuomiokirkkotorille!
Purettu bussi jatkaa välittömästi eteenpäin lippukunnan kuljettajalle antaman ohjeen mukaisesti.

2) Tuomiokirkkotorilla

Tuomiokirkkotorilla partiolaisten käytettävissä ovat Kirkkopuiston terassin wc-tilat ja käsienpesupaikat torin konteissa sekä roskakorit terassilla. Konteissa on myös mahdollisuus tarvittaessa täyttää omia vesipulloja raikkaalla turkulaisella vesijohtovedellä. Nämä palvelut ovat partiolaisille ilmaisia.
Terassikioskien maksulliset palvelut toimivat korttimaksulla, terassilla ei käytetä käteistä.
Terassialueella pöytiä ja tuoleja saa tarvittaessa siististi (varovasti) siirrellä seisomapaikkojen saamiseksi.
Tuomiokirkon sisätilat eivät ole lippukuntien käytössä kirkon samanaikaisesta toisesta tilaisuudesta johtuen.

3) Kirjastosillalla ei tahtia

Aurajoen ylittävällä kirjastosillalla ei pidä marssia tahdissa. Tahdissa marssien silta saattaisi tuntua notkuvalta. Tahdittomasta marssista sillalla on muistutus kilvissä sillan alkupäässä. Riittää, että tahti lopetetaan metriä ennen sillan alkua.

4) Vapaan marssin ohje

Kololtaan marssiville turkulaisille lippukunnille postitetaan tänään erillinen liikenneohje, joka koskee lippukunnan ja yhdessä peräkkäin marssivan lippukuntaryhmän (marssiosaston) omaa vapaata marssia ennen partioparaatia kololta kohti Tuomiokirkkoa ja partioparaatin yhteisen marssiosuuden jälkeen takaisin kohti lippukunnan koloa. Ohje on luettavissa myös paraatisivustolla.

5) Paraatijuhlan striimaus

Paraatin juhlatilaisuus partiojohtajille, kutsuvieraille, ansiomerkkiensaajille ja Mannerheim-soljensaajille alkaa Turun VPK-talon juhlasalissa klo 17.00, kahvitus alkaen klo 15.45.
Paraatijuhla striimataan verkkoon osoitteeseen: https://kepit.tv/#/c/kepit/e/EP3PYNUH8R