Muutostiedotteet

Partioparaatin 5.5.2024
lisätiedote lippukunnille 

1) Omalla bussilla saapuminen Tuomiokirkon taakse

Tuomiokirkon taakse omalla bussilla saapuvia lippukuntia kehotetaan käyttämään saapumisreittiä: Rehtorinpellonkatu – Vesilinnantie – Henrikinkatu – Kerttulinkatu.
Bussi puretaan vasta paraatin liikenteenohjauksen osoittamassa paikassa. Bussi ei saa lainkaan ajaa Tuomiokirkkotorille!
Purettu bussi jatkaa välittömästi eteenpäin lippukunnan kuljettajalle antaman kirjallisen ohjeen mukaisesti.

2) Tuomiokirkkotorilla on bajamajat

Tuomiokirkkotorilla partiolaisten käytettävissä on neljä bajamajaa, jotka sijoitetaan jalkakäytävälle Tuomiokirkonpuiston laitaan Gezeliuksenkadun kulmaan (siis saapumisen tulosuunnan puolelle).

Tuomiokirkolla ei ole paraatijärjestäjän puolesta roskakoreja eikä juomavettä.

Kirkkopuiston terassin rakennustyöt ovat paraatipäivänä kesken Tuomiokirkkopuistossa (puisto Tuomiokirkon ja Aurajoen välissä). Siksi Tuomiokirkkopuiston alue ei osin ole partioparaatin eikä katsojien käytössä. Brahenpuisto on katsojien käytössä.

Tuomiokirkon sisätilat eivät ole lippukuntien käytössä kirkon samanaikaisesta toisesta tilaisuudesta johtuen.

3) Tarkastakaa omat suunnitelmanne

Lippukuntien omat suunnitelmat marssireiteistään ennen ja jälkeen partioparaatin marssiosuuden ja toiminnastaan erityisesti Aurajoen itäisellä rannalla pitää ehdottomasti tarkastaa huolella ja mahdollisesti suunnitella uudelleen. Tarkastaminen pitää tehdä myös kadulla, ei vain kartalla. Monet rakennustyöt ja Aurajoen itäisen rannan työmaat vaikuttavat lippukuntien tavanomaisiin paraatirutiineihin.

4) … 

5) Vapaan marssin ohje (Liikenneohje)

Kololtaan marssiville turkulaisille lippukunnille postitetaan tänään erillinen liikenneohje, joka koskee lippukunnan ja yhdessä peräkkäin marssivan lippukuntaryhmän (marssiosaston) omaa vapaata marssia ennen partioparaatia kololta kohti Tuomiokirkkoa ja partioparaatin yhteisen marssiosuuden jälkeen takaisin kohti lippukunnan koloa. Ohje on luettavissa myös paraatisivustolla.