UKK

Tälle sivulle päivittyy usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset. Jos et löydä vastaustasi täältä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse kuura2024@partio.fi

Voidaanko Kuura järjestää vaikka on luvattu kovaa pakkasta?

Tänään 1.1. on leiriläisille ja huoltajille lähetetty sähköpostitse tiedote aiheesta. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan ti 2.1 sähköpostitse.

Kuuralle on luvattu todella kylmää säätä.

Leirialueella ei ole erillisiä sisätiloja leiriläisten käyttöön, vaan koko ajan ollaan ulkona ja kaminalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa. Kaminoissa voidaan pitää poikkeusolosuhteiden vuoksi myös päivällä tulta ja niihin pääsee lämmittelemään.

Jokaisen leirille lähtevän tulee vaatettaa itsensä lämpimästi kerrospukeutumalla. Näillä ennustetuilla pakkaslukemilla ei voi olla liikaa vaatetta yllä!

Koko leirin ajan on tarjolla kuumaa juomaa, varauduthan pienellä termospullolla tai -mukilla.

Sääolosuhteista huolimatta odotamme ikimuistoista, turvallista ja iloisia kokemuksia täynnä olevaa talvileiriä

Mikä on kuura 2024?

Kuura 2024 on piirin talvileiri Virttaan Eräveikkojen majalla Loimaalla. Tapahtuma on suunnattu seikkailijoille, tarpojille, vaeltajille ja aikuisille. Luvassa on talven 2024 huikein leiri, jota ei kannata jättää väliin!

Milloin leiri järjestetään?

4.-7.1.2024

Missä leiri järjestetään?

Virttaan Eräveikkojen majalla Loimaalla

Minkä ikäiset saavat osallistua tapahtumaan?

Osallistujaksi tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki seikkailijat, tarpojat, vaeltajat ja aikuiset.

Milloin voin ilmoittautua mukaan ja mitä tapahtuma maksaa?

Tapahtuman ilmoittautuminen päättyy 30.9.2023. Leirin hinta on 115 euroa, joka sisältää yhteiskuljetuksen, sekä 400 ensimmäiselle ilmoittautujalle leiripipon! Lisätietoa ilmoittautuminen välilehdellä.

Onko tapahtumalla maksimikapasiteettia?

Kyllä, tapahtuman maksimikapasiteetti on 500 osallistujaa.

Onko tapahtumalla lomatyötakuu?

Kuura 2024:lla on käytössä myös lomatyötakuu. Jos et talviloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 15.12.2023 mennessä.

Minkälaista ohjelmaa tapahtumassa on?

Leiripäivät koostuvat ulkona tapahtuvista leiriaktiviteeteista, maittavista lämpimistä aterioista, nuotion loimusta pimeissä illoissa ja leirikavereiden kanssa yhdessä hengailusta.

Miten tapahtumassa majoitutaan?

Yöpyminen leirillä tapahtuu puolijoukkueteltoissa, joissa on kamiina. Telttakunnat muodostetaan lippukunnittain tai alueittain. Leirille on mahdollista lähteä myös yksin, tai kaverin voi pyytää jopa toisesta piiristä mukaan! Jokaiselle osallistujalle löytyy varmasti telttapaikka.

Saako EVP-kaveri tulla mukaan?

Tottakai! Kuura 2024 on oiva tilaisuus tutustuttaa ei vielä partiolainen kaveri partiotoimintaan.

Miten tapahtumaan saavutaan?

Pääasiallinen toive on, että osallistujat saapuisivat leirille yhteiskuljetuksella.

Yhteiskuljetus sisältyy leirihintaan. Yhteiskuljetuksen hintaa ei vähennetä leirimaksusta, vaikka tulisi omalla kyydillä. Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittautuessasi sinun tulee perustella tarpeesi omalle autolle. Omalle autolle tarvitaan pysäköintilupa! Huomaathan kuitenkin, että saapumisen sujuvoittamiseksi kaikki omilla kyydeillä tulevat sitoutuvat saapumaan aikavälillä, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Monelta tapahtuma alkaa ja päättyy?

Tapahtuma alkaa torstaina aamupäivällä, kuljetukset lähtevät jo aikaisemmin. Tämänhetkisen aikataulun mukaan tapahtuma päättyy sunnuntaina noin klo 14, jolloin kuljetukset lähtevät.

Minkälainen makuupussi pitää olla Kuuralla?

Kaikki makuupussit eivät välttämättä toimi talvella ulkona teltassa. Tärkeintä on tarkistaa makuupussista kyseisen makuupussin äärilämpötila (extreme) sekä mukavuuslämpötila (comfort). Miehillä ja naisilla on tässä eri luvut. Mukavuuslämpötilan tulee olla muutaman asteen pakkasen puolella vaikka nukumme PJ-teltassa.

Millaista ohjelmaa Kuuralla on luvassa?

Kuuran ohjelmassa päästään uppoutumaan leirin tarinaan ja seikkailemaan Kuura nimisen naalin matkassa. Matkan aikana opetellaan tärkeitä talviretkeilyn taitoja. Ohjelma koostuu neljästä eri ohjelmalaaksosta joissa jokainen leiriläinen pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta.