Tekijäksi

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää vuoden 2023 partiotaitojen syys-SM-kilpailun Garrulus 2023 Liedossa 14.-15.10.2023. Kisan toteuttamiseen tarvitsemme innokkaita tekijöitä moniin tehtäviin.

Kiinnostaako, mitä partiokilpailujen kulisseissa tapahtuu? Oletko vanha kisaaja ja haluat tällä kertaa verestää kisamuistojasi tekijäpuolelle? Etkö saanut kisajoukkuetta kasaan vai haluatko muuten vain mukaan jännittävään partiotaitokilpailujen tunnelmaan? 

Lähde tekemään Garrulus 2023 partiotaitojen syys-SM-kisoja kanssamme 

Kisoihin tekijäksi voi lähteä partiolainen tai EVP (ei vielä partiolainen). Erityisosaamista tai kisakokemusta et välttämättä tarvitse, mutta jos haluat lahjoittaa osaamistasi kilpailun toteuttamiseen, olemme siitä kiitollisia. Löydämme varmasti kaikille kiinnostuneille jotain tekemistä! 

Tarjolla on tehtäviä niin muonituksesta tulostoimistoon ja turvasta tiedotukseen, kuin myös ilmoittautumisten vastaanottoon ja yövahdiksi. Voit valita siistiä sisätyötä tai reippailua raittiissa ulkoilmassa. Tekemistä löytyy lyhyemmäksi rupeamaksi tai vaikka koko viikonlopuksi toiveidesi mukaan.  

Ilmoittaudu sähköisesti Garrulus 2023 tekijä-ilmolla: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=63765  
(kirjaudu partioID:llä jos sinulla sellainen on). 

Jos sinulla ei ole vielä sovittua pestiä/tehtävää kisassa, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Puramme ilmoittautumistietoja noin kerran viikossa. Kun sinulle sopiva tehtävä on löytynyt, ottaa pestisi/tehtäväsi vastuuhenkilö sinuun yhteyttä vielä ennen kilpailua lisäohjeiden ja aikataulun merkeissä.  

Tarjoamme kaikille kisantekijöille mahdollisuuden lämpimään ateriaan ja ennen kaikkea hektiseen ja mahtavaan kisatunnelmaan. 

Huomaa, että 2.10.2023 mennessä ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan. Tämän jälkeen ilmoittautuessa, emme voi taata kaikkien erikoisruokavaliotarpeiden toteutumista.

Nähdään Liedossa! 

Lisää tietoa voit kysellä Garrulus2023 järjestelysihteeri Päivi Jousteelta (paivi.jouste (at) partio.fi).