Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin.

Partioyhteisöissä järjestetään myös paljon jo valmiita tapahtumia, joihin kannattaa koota oma aikuisporukka ja lähteä mukaan rentoutumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta! Voit myös ilmoittaa piirin Aikuis- ja luottisryhmälle, jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia!

Saadaksesi ajankohtaiset tiedot, seuraa tätä sivua sekä piirin ja tapahtumien omaa viestintää!

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

Opastettu sieniretki 28.9.2019

Haluaisitko lähteä sieniretkelle, mutta et ole varma mitä sieniä uskallat poimia?

Lähde aikuis- ja luottisryhmän mukaan opastetuille sieniretkille ja tutustumaan samalla uusiin aikuisiin. Turussa sieniretkellä oppaana toimii Perinnepadan biologi-kokki, keittokirjailija Päivi Lehtonen (perinnepata.fi). Retkellä opitaan sienten tunnistamisen pääperiaatteita, vertaillaan näköislajeja, sekä saadaan vinkkejä eri sienilajien käyttöön ja säilöntään. Tarjolla samaan aikaan Porin seudulla sieniretki Porin sieniseuran opastamana.
Retkien hinta on 10 euroa/sienestäjä, omin retkieväin. Osallistumiset täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea, paikkoja rajoitetusti (max. 25 hlö/retki)! Retket toteutuvat, jos saadaan yhteensä n. 20 sienestäjää mukaan.
Sieniretket järjestetään Turun ja Porin “lähistöllä”, retkikohteet ja aikataulut tarkentuvat alkusyksyllä, sienitilanteen varmennuttua. Mahdollisuuksien mukaan Turun seudulla Kuhankuonolla, Porissa Kullaan maastossa, tarkemmat tiedot ilmoitetaan retkelle ilmoittautuneille retken lähestyessä.

Yhteiskuljetuksia ei retkelle järjestetä, mutta suositaan tarvittaessa kimppakyytejä.
Ilmoittautumiset Kuksan kautta 20.9.2019 mennessä
Ilmoittaudu Turun retkelle tästä.
Ilmoittaudu Porin retkelle tästä. 

Lisätietoa: Kati Haapasalo (Turku), kati-marika.haapasalo@partio.fi
Päivi Jouste (Pori), paivi.jouste@partio.fi

Aikuiset, oletteko valmiina luovuttamaan?

L-SP:n Aikuis- ja luottisryhmä haastaa jälleen kaikki piirin aikuiset käymään veripalvelun toimipisteissä tekemässä hyvää vielä vuoden 2019 aikana. Käy siis ojentamassa kätesi yksin tai partioryhmänne kanssa alueiden veripalvelussa! www.ajanvaraus.fi/veripalvelu

Muista mainita ilmoittautumisessa piirin veripankki, Plasmapartio. Voit myös käydä tekemässä testin etukäteen: www.sovinkoluovuttajaksi.fi

 

Tänäkin talvena on mahdollista luoda muutakin kuin lunta!

Aikuis- ja luottisryhmän 24h Luovuuslilja III järjestetään 29–30.11.2019 Turun ja Porin partiotoimistoilla! Askartelu- ja käsityömaratonin aikana voit toteuttaa luovimmat ideasi, joille ei koskaan tunnu löytyvän aikaa. Ota mukaan mallisi, materiaalisi ja duunaa/tuunaa vaikka joulun paketit ja kortit luovassa seurassa. Tämä paja on joka tontun unelma!

 

Lisätietoja tapahtumista syksyn aikana. Seuraa piirin viestintäkanavia.