Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin.

Partioyhteisöissä järjestetään myös paljon jo valmiita tapahtumia, joihin kannattaa koota oma aikuisporukka ja lähteä mukaan rentoutumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta! Voit myös ilmoittaa piirin Aikuis- ja luottisryhmälle, jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia!

Saadaksesi ajankohtaiset tiedot, seuraa tätä sivua sekä piirin ja tapahtumien omaa viestintää!

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

Aikuiset, oletteko valmiina luovuttamaan?

L-SP:n Aikuis- ja luottisryhmä haastaa jälleen kaikki piirin aikuiset käymään veripalvelun toimipisteissä tekemässä hyvää vielä vuoden 2019 aikana. Käy siis ojentamassa kätesi yksin tai partioryhmänne kanssa alueiden veripalvelussa! www.ajanvaraus.fi/veripalvelu

Muista mainita ilmoittautumisessa piirin veripankki, Plasmapartio. Voit myös käydä tekemässä testin etukäteen: www.sovinkoluovuttajaksi.fi

 

Tänäkin talvena on mahdollista luoda muutakin kuin lunta!

Aikuis- ja luottisryhmän 24h Luovuuslilja III järjestetään 29–30.11.2019 Turun ja Porin partiotoimistoilla! Askartelu- ja käsityömaratonin aikana voit toteuttaa luovimmat ideasi, joille ei koskaan tunnu löytyvän aikaa. Ota mukaan mallisi, materiaalisi ja duunaa/tuunaa vaikka joulun paketit ja kortit luovassa seurassa. Tämä paja on joka tontun unelma!

Ilmoittaudu viimeistään 17.11.2019 mennessä Kuksan kautta.

Ilmoittaudu tästä Turun tapahtumaan

Ilmoittaudu tästä Porin tapahtumaan

Lisätietoja Turku: Kati Haapasalo, kati-marika.haapasalo@partio.fi

Lisätietoja Pori: Päivi Jouste, paivi.jouste@partio.fi

 

Elokuvalilja

Hyvä yleisö!
28.-29.2.2020 Turun Partiotoimisto muuntautuu monen salin elokuvateatteriksi, kun Elokuvalilja tekee paluun valkokankaille!

Tule paikalle todistamaan Elokuvalilja osa 2:sta, Elokuvaliljan paluuta ja kostoa!

Hommaa lippusi, hintaan 15 euroa, 11.2.2020 mennessä!

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=31018

Huom! Tapahtuma on K18!

Lisätietoja: Niko Sjöholm, niko.sjoholm@partio.fi

 

Lisätietoja tulevista tapahtumista syksyn aikana. Seuraa piirin viestintäkanavia.