Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin.

Partioyhteisöissä järjestetään myös paljon jo valmiita tapahtumia, joihin kannattaa koota oma aikuisporukka ja lähteä mukaan rentoutumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta! Voit myös ilmoittaa piirin Aikuis- ja luottisryhmälle, jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia!

Saadaksesi ajankohtaiset tiedot, seuraa tätä sivua sekä piirin ja tapahtumien omaa viestintää!

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

 

Elokuvalilja

Hyvä yleisö!
28.-29.2.2020 Turun Partiotoimisto muuntautuu monen salin elokuvateatteriksi, kun Elokuvalilja tekee paluun valkokankaille!

Tule paikalle todistamaan Elokuvalilja osa 2:sta, Elokuvaliljan paluuta ja kostoa!

Hommaa lippusi, hintaan 15 euroa, 11.2.2020 mennessä (https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=31018)!

Huom! Tapahtuma on K18!

Lisätietoja: Niko Sjöholm, niko.sjoholm@partio.fi

 

Pöllöretki

Lähde kanssamme iltakävelylle 4.3.2020 Turun Ruissaloon oppaamme Petri Vainion johdolla.
Lähdemme matkaan klo 19 ja samoilemme muutaman tunnin keväisestä luonnosta nauttien.

Ruissalosta löytyy tiheä pöllökanta ja siellä on tähän aikaan vuodesta mahdollisuus kuulla pöllöjen soidinta ja huhuilua illalla hämärän laskeuduttua.

Retki on ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen Kuksaan, https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=31020

VIP 24.2.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:  Kati Haapasalo, kati-marika.haapasalo@partio.fi

 

2.5.2020 Hortoillen Urheilupuistossa klo 14-16

Tunnetko syötävät villiyrtit ja luonnonkasvit? Tiedätkö nokkosen ja voikukan lisäksi myös litulaukan ja maitohorsman mahdollisuudet ravintona? Entä arvaatko miten paljon villiyrttejä voi löytää jo ihan Turun keskustasta, Urheilupuistosta ?!

Lähde kanssamme hortoilemaan ja saamaan tietoa siitä, mitä osia mistäkin villiyrtistä kannattaa mihinkin aikaan kerätä. Retken aikana opit myös tunnistamaan ravintorikkaita kasveja niiden kasvuympäristössä ja kuulet mihin niitä voi käyttää.

Hortoilu-kierroksen oppaamme Päivi Lehtonen on kasvi- ja sieniekologiasta väitellyt biologi, ravintolakokki ja keittokirjailija sekä lähi- ja villiruokaan erikoistuneen Perinnepadan yrittäjä.

Hortoiluretken hinta on 10 euroa ja mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

VIP 23.4. ,  https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=33274

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:  Kati Haapasalo, kati-marika.haapasalo@partio.fi

 

Tervetuloa Lounais-Suomen Partiopiirin iltapurjehdukselle!

Aikuis- ja luottisryhmän sekä meripartiojaoston iltapurjehdus kaikille piirin aikuisille ja luottiksille järjestetään jälleen Turussa keskiviikkona 27.5.2020 alkaen klo 18 ja paluu samaan paikkaan noin parin tunnin kuluttua.

Lähde mukaan Airiston aalloille yksin tai yhdessä partiokaverin kanssa. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvita, mutta illan aikana voit oppia uusia taitoja. Lähtöpaikkana toimii Heinänokan partiovenesatama.

Ilmoittaudu nopeasti, koska veneen rajalliset paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Purjehdus on ilmainen. Ilmoittautumiset 18.5.2020 mennessä Kuksaan, https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=33275

Lisätietoja: Kati Haapasalo, kati-marika.haapasalo@partio.fi

 

Lisätietoja tulevista tapahtumista kevään aikana. Seuraa piirin viestintäkanavia.