Osallistujalle

Tervetuloa kisaamaan Lounais-Suomen partiopiirin kevätmestaruuskilpailuihin Saviralliin!

Tarpojat kilpailevat lauantaina 1.4.2023. Seikkailijakilpailut pidetään sunnuntaina 2.4.2023.

Kilpailut käydään Loimaan Mellilässä, ja järjestäjinä toimivat Saviseudun alueen lippukunnat.

Kuulemme mielellämme palautetta kisoista! Jos palautelomake jäi täyttämättä kisapaikalla, tarpojat pääsevät siihen tästä.

Seikkailijat voivat antaa palautetta tästä.

Kilpailukutsu

Lounais-Suomen partiopiirin kevätmestaruuskilpailut Mellilässä 1. ja 2.4.2023

SAVIRALLI 2023 

Saviseudun alueen lippukunnat toivottavat kaikki kisavartiot tervetulleiksi L-SP:n kevätmestaruuskilpailuihin Loimaan Mellilään.  Tarpojat kisailevat 1.4.2023 ja seikkailijat 2.4.2023. 

SÄÄNNÖT  

Tarpojat 

Tarpojakilpailussa noudatetaan SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä (1.4.2019), L-SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä (1.4.2019)  sekä SP:n turvallisuusohjeita

Seikkailijat 

Seikkailijakilpailussa noudatetaan L-SP:n seikkailijakilpailujen järjestämistä koskevia ohjeita, L-SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä (1.4.2019) niiltä osin, kun ne eivät ole ristiriidassa seikkailijakilpailujen järjestämistä koskevien ohjeiden kanssa sekä SP:n  turvallisuusohjeita.  

OSANOTTO-OIKEUS  

Piirinmestaruudesta kisaavan vartion kunkin jäsenen tulee kuulua johonkin L-SP:n lippukuntaan, ja kilpailuvartion tulee edustaa  L-SP:n lippukuntaa, johon vähintään yksi kilpailuvartion jäsen kuuluu. Lippukunnan kilpailuun lähettämien vartioiden määrää ei  ole rajoitettu. Muut kuin sarjajaon ja osanotto-oikeuden ehdot täyttävät vartiot voivat osallistua kilpailuun ulkopuolisina.  

Kilpailuun voivat osallistua kilpailuvuonna vähintään 10 vuotta täyttävät SP:n jäsenmaksun vuodelle 2023 maksaneet  partiolaiset. Jäsenmaksu sisältää partiovakuutuksen, muuta vakuutusturvaa ei järjestäjän puolesta ole. Ei-vielä-partiolaiset (EVP)  voivat osallistua kilpailuun ilman jäsenmaksua, jos he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuun kilpailijana. EVP:t  vastaavat itse omasta vakuutusturvastaan. 

SARJAJAKO 

Tarpojilla vihreä sarja on kaikille avoin, oranssissa sarjassa kaikkien vartion jäsenten tulee olla tyttöjä. Seikkailijoilla on vain yksi  kaikille yhteinen sarja. Kilpailijoiden iät lasketaan 31.12.2023 mennessä täytetyin vuosin. 

Tarpojat 

Oranssi (tarpoja tytöt) ja vihreä (tarpoja avoin) 

Vartion koko: 4–6 jäsentä
Kilpailijoiden ikä: 12–17 vuotta 
Vartion yhteenlaskettu ikä enintään: 
4 henkilöä 58 v 
5 henkilöä 73 v
6 henkilöä 87 v 

Seikkailijat 

Vartion koko: 4–6 seikkailijaa
Kilpailijoiden ikä: 10–13 vuotta 
Lisäksi mukana on vähintään 15-vuotias saattaja.
Saattajan tiedot annetaan Kuksaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Saattajan ei tarvitse olla partiolainen. 

MATKAT 

Tarpojat 

Oranssi ja vihreä sarja n. 6 km.

Seikkailijat 

Seikkailijasarja n. 5 km. 

Kilpailu järjestetään kaikkien sarjojen osalta päiväkilpailuna.

ILMOITTAUTUMINEN 

Kilpailuun ilmoittaudutaan 12.3.2023 mennessä sähköisesti Kuksan kautta. Yksi vartion jäsen ilmoittaa koko vartion yhdellä  ilmoittautumisella. 

Tarpojat 

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kuksaan.fi/55977 käyttämällä vartionjohtajan henkilökohtaista PartioID-tunnusta.

Seikkailijat 

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kuksaan.fi/56187 käyttämällä saattajan tai yhden vartion jäsenen henkilökohtaista  PartioID-tunnusta.  

Ilmoittautumisen yhteydessä vartion tulee mainita mahdolliset erityisruokavaliot, tarve lisämaksulliseen yhteiskuljetukseen,  tarve yöpymiseen kisapaikalla kilpailua edeltävänä yönä ja tarvittavien aamiaisten määrä yöpyjille (5 euroa/hlö) sekä tarvitseeko  vartio lainaksi Emit-kortin. Emit-kortteja tarvitaan 1 kpl/vartio oranssissa ja vihreässä sarjassa. 

Yhteiskuljetus järjestetään vain, jos siihen on tarpeeksi osallistujia. 

Jälki-ilmoittautumista ei ole.

OSALLISTUMISMAKSU 

Kilpailun osallistumismaksu on 70 euroa/vartio. Maksuun sisältyy kilpailussa jaettava materiaali, peseytymismahdollisuus ja  lämmin ateria maalissa sekä majoitus kilpailua edeltävänä yönä. 

Osallistumismaksut laskutetaan lippukunnilta kilpailun jälkeen. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen kilpailusta pois jäävän  vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio peruneen vartion tilalle samaan  sarjaan. 

VUODEN 2022 MESTARIT (RIIMU-22, PIIKKIÖ) 

Oranssi: PyKo (Pyhärannan Korpiankkurit ry)
Vihreä: Karhupartio (Siikaisten Karhunveikot ry) 
Seikkailijat: Masuunit (Mietoisten Kolopuutintit ry)

Tästä saat ladattua kisojen ennakko- ja kilpailuohjeen: Savirallin ennakko- ja kilpailuohje

Yhteiskuljetusohjeet: lauantai ja sunnuntai

Liikennekartta saattoliikenteelle: Liikennekartta

Yleisö on tervetullut seuraamaan Saviralli-kisoja Melliläjärvellä (Huovintie 1, Loimaa) pidettävälle rastille sunnuntaina 2.4. klo 12–13. Yleisörastilla pääsee näkemään lähietäisyydeltä seikkailijavartiot tositoimissa ja kuulemaan ja kyselemään järjestäjiltä lisää partiotaitokilpailuista. Melliläjärvellä on paikoitustilaa autoille.

Lounais-Suomen Partiopiiri tukee piirin partiotaitokisojen sarjojen joukkueiden kärkikolmikoiden osallistumista SM-kisoihin seuraavasti:

  • Maksetaan sarjojen voittajien kisamaksu sekä matkakustannuksia piirikuljetuksessa tai sen puuttuessa julkisella kulkuneuvolla tai luottiskilometrikorvauksin, maksimissaan 50 € / kisavartion jäsen.
  • Maksetaan sarjojen toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneiden kisavartioiden kisamaksu
  • Mikäli voittajavartio ei osallistu SM-kisaan, toiseksi samassa sarjassa sijoittuneella on oikeus matka-avustuksiin. Matka-avustusta valutetaan kolmanteen sijaan asti.
  • Piiri maksaa piirihuoltajien (1–2 henkilöä) huoltajapaketin sekä matkat piirikuljetuksessa tai sen puuttuessa edullisimmalla julkisella kulkuneuvolla tai luottiskilometrikorvauksin. Muut kuin piirin nimeämät huoltajat vastaavat itse omista kustannuksistaan.

Piirin kisoihin osallistuminen tai niissä menestyminen ei ole edellytys SM-kisoihin osallistumiselle!