Heittäydy partioon

Piirin kasvuprojekti Heittäydy partioon! starttasi lokakuussa 2020 kun kasvuprojektityöntekijä Sanni Toivanen aloitti toimessaan. Projektin tavoitteena on lisätä partion näkyvyyttä, auttaa lippukuntia toteuttamaan laadukasta partiotoimintaa ja markkinoimaan toimintaa monipuolisesti ei-vielä-partiolaisille lapsille, nuorille ja aikuisille!

Vuoden 2021 aikana projekti näkyy erilaisissa kampanjoissa ja painotettavissa teemoissa: Tammikuu on kaverikuu, aikuisrekry, koulujen iltapäiväkerhovierailut, perhepartion mahdollisuudet ja lippukuntien kasvukilpailu.

Heittäydy partioon – aktiviteettimerkki

Toimintakaudella 2021-2022 voi toteuttaa lippukkunnassa Heittäydy partioon!-aktiviteettimerkkiä. Aktiviteettimerkki on kaikille ikäkausille ja sitä on helppo tehdä muun partiotoiminnan lomassa! Aktiviteettimerkkiä voi tehdä lippukunnassa syksyllä 2021 ja keväällä 2022. Teettehän merkkiä lippukuntaan liittyneiden uusien jäsenten kanssa! Merkkiä voi myös hyödyntää esiteltäessä partiotoimintaa mahdollisille tuleville partiolaisille.

Olethan jo valmis heittäytymään partioon?

Merkin tavoitteena on tehdä yhdessä muiden kanssa, oppia uusia ja vanhoja partiotaitoja, mennä luontoon sekä innostua ja innostaa partioon!

Merkki koostuu neljästä teemasta, jotka ovat kaikille ikäkausille samat:

  • Teen
  • Opin
  • Menen
  • Innostun 

Näiden teemojen alle on rakennettu jokaiselle ikäkaudelle sopivia esimerkkejä aktiviteettien toteuttamiseksi. Esimerkit mukailevat ikäkausien partio-ohjelmien aktiviteetteja  – kannattaa siis hyödyntää ne muun toiminnan suunnittelussa.

Somessa merkin aktiviteettien tekemisestä kannattaa kertoa tunnisteella #heittäydypartioon.

Lisätietoja merkin suorittamisesta ja tilaamisesta elokuussa tällä sivulla.

Somessa merkin aktiviteettien tekemisestä toivomme sinun kertovan tunnisteella #heittäydypartioon.