PiiriSepeli SPACEPELI 2023

Piirin kaikkien seikkailijoiden yhteinen tapahtuma. Sepeli on oleellinen osa partio-ohjelmaa. Se on seikkailijalle partiovuoden päätös, jossa pääsee kertaamaan ja harjoittelemaan vuoden aikana opittuja partiotaitoja.

Avaruuden ystävällinen matkaaja HyvKivBra Goood on etsimässä avaruuden äärettömyydestä uusia ystäviä, kun ilkeät Ikki Vikki ja Okki Vokki hyökkäävät hänen kimppuunsa. HyvKivBran Alus syöksyy suomalaiseen metsään ja sen moottori hajoaa 8 osaan ja katoaa. Hyvkivbran onneksi te avuliaat partiolaiset olette sattuneet paikalle, tehtävänne jos hyväksytte sen, on auttaa metsän asukkaita heidän pulmissaan ja korvaukseksi avustanne saatte haltuunne aluksen moottorin osia. Viimeiseksi teidän tulee koota moottori, jotta Hyvkivbra pääsee jatkamaan matkaa.

Mutta varokaa Ikki ja Okki haluavat Hyvkivbran ilon itselleen, ja haastavat teitä matkan varrella eri tehtäviin, onnea matkaan.

Tapahtumassa liikutaan 4-6 seikkailijan vartioissa. Jokaisella vartiolla tulee olla yli 15-vuotias saattaja. Tapahtuman hinta on 20 €/osallistuja.

VAIN SAATTAJA ILMOITTAUTUU tapahtumaan. Ilmoittautumislomakkeella kysytään osallistuvien seikkailijoiden määrä, jonka mukaan lippukuntia laskutetaan tapahtuman jälkeen. Ilmoitettu seikkailijoiden määrä on siis sitova. Tapahtumaan mahtuu 20 vartiota ilmoittautumisjärjestyksessä!  

Huomioithan, että kaikkien osallistuvien seikkailijoiden jäsenmaksu tulee olla maksettu!

VIP on 1.4.

Piiri järjestää tapahtumaan lisämaksullisen yhteiskuljetuksen, mikäli ilmoittautujia kuljetukseen on riittävästi. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään halukkuuttanne osallistua kuljetukseen, ilmoitettu matkustajamäärä on sitova. Kuljetus laskutetaan tapahtuman laskutuksen yhteydessä tapahtuman jälkeen.

Tapahtuman johtajat: 
Toni Pohjavirta (044 354 7902, pohjavirta.tp@gmail.com) ja Sasu Punovuori (050 570 5239, punovuori@gmail.com)