L-SP Yhteiskuljetus partiotaitojen kevät-SM-kilpailu Kurkistukseen

Partiotaitojen kevätmestaruudet ratkotaan 6.5.2023 Vesilahden Narvassa.

Lounais-Suomen Partiopiirin alueelta pyritään järjestämään yhteiskuljetus/yhteiskuljetuksia kisakeskukselle lauantaiaamuna. Paluu lauantai-iltana palkintojenjaon jälkeen. Kuljetusreitti ja hinta tarkentuu kuljetuksesta kiinnostuneiden kotipaikkojen ja määrän mukaan ilmoittautumisen päätyttyä. Kuljetus järjestetään vain mikäli siihen on riittävästi osallistujia, jottei hinta nouse kohtuuttomaksi. Huomaathan myös, että yhteiskuljetuksen peruuntuminen ei oikeuta kilpailuilmoittautumisen perumista! 

Vain 1 ilmoittautuminen/vartio (ilmoita kyydin tarvitsijoiden määrä). Ilmoittaudu viimeistään 16.4.!

Lomakkeella kysytään kuljetukseen ilmoittautuvien määrän lisäksi tarvetta piirihuoltajalle. 
Jokaisen kokonaan alaikäisistä kilpailijoista koostuvan vartion tulee nimetä täysi-ikäinen huoltaja ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli vartiollenne ei ole lähdössä omaa huoltajaa, voidaan teille huoltajaksi nimetä L-SP:n kisajaoston nimeämä, kilpailupaikalle matkustava piirihuoltaja. Ilmoitattehan tarpeesta tällä lomakkeella ja lisäätte kisailmoittautumiseen maininnan, että huoltajana toimii L-SP:n piirihuoltaja.

MUISTATHAN ILMOITTAUTUA ERIKSEEN ITSE KISAAN!
https://hp.partio.fi/nyt/kurkistus/

Lisätietoja löytyy kisasta yllä olevan linkin kautta. Kuljetukseen tai piirihuoltajaan liittyviin kysymyksiin vastaa Krisse partiotoimistolta (krisse.kiiski@partio.fi tai 0444918791)