L-SP Sudenpentukisa Löytöretki Yläne

Tarkennus kisakutsuun: Pentueen jäsenet ovat iältäännoin 7–9-vuotiaita (tapahtumaan voivat osallistua myös viimeisen vuodensudenpennut, vaikka olisivat jo täyttäneet 10 v)

Sudenpentukisa Löytöretki Yläne 29.4.2023 

VIP 31.3.

Tervetuloa viettämään mukavaa retkipäivää sudenpentukisoihin! Kisan aikana pentueet pääsevät testaamaan partiotaitojaan erilaisten tehtävien parissa. Rastikierrostyyppinen kisa tarjoaa partio-ohjelmaan perustuvia tehtäviä, joissa korostuu yhdessä tekeminen. Tehtäviä ratkoessa opitaan paljon uutta ja samalla pentueen ryhmähenki kasvaa. Kilpailullisuutta ei korosteta, vaan tärkeintä on viettää hauska retkipäivä.

Sudenpentukisa järjestetään piirin alueella samaan aikaan kahdessa eri paikassa samalla sisällöllä. Tämä tapahtuma on Yläneen sudenpentukisa, Luvian tapahtumaan ilmoittaudutaan oman Kuksa-tapahtuman kautta!

Pentueen mukana kulkee koko kisan ajan oma tuttu saattaja.

Sudenpentukilpailu on rastikierrostyyppinen päiväretki, jonka varrella tehdään yhdessä partio-ohjelmaan perustuvia ja ryhmän yhteishenkeä kohottavia tehtäviä. Sudenpentukilpailun järjestämisessä pyritään siihen, että tapahtuma on mukava kokemus ja ryhmässä toimimisen oppimista. Kilpailullisuutta ei korosteta.

Pentueessa on 4–8 sudenpentua, iältään noin 7–9-vuotiaita (tapahtumaan voivat osallistua myös viimeisen vuoden sudenpennut, vaikka olisivat jo täyttäneet 10 v). Lisäksi mukana on vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi.

Hinta: 60 € / pentue. VAIN SAATTAJA ILMOITTAUTUU!

Kilpailunjohtaja: Maria Sankari, maria.sankari@partio.fi, 0505752682
Tapahtumassa huomioidaan seuraavat Helppo tulla -kriteerit: 


Hyvä olla

Tapahtumaan on aktiivisesti rakennettu ilmapiiriä, jossa jokainen voi olla ja tulla hyväksytyksi omana itsenään. Tapahtuman toimintatavat ohjeistetaan huolellisesti ja niin selkeästi, että ensikertalainenkin osaa toimia muiden mukana. Tapahtumaa ennen ja sen aikana viestitään tekijöille ja osallistujille,  että tapahtuma on  kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjimisestä vapaa.

Ruoka

Osallistujien ruokavaliot huomioidaan ja niistä ei tehdä numeroa. Allergiat huomioidaan ruoan valmistuksessa, tarjoilussa ja tiskauksessa sekä ruoka-aineita sisältävissä ohjelmissa.

Raha

Osallistujalle aiheutuva kokonaiskustannus on kohtuullinen.

Liikkuminen

Tapahtumapaikalle on mahdollisuus saapua julkisilla kulkuyhteyksillä, kimppakyydillä tai yhteiskuljetuksella.

Hygienia

Tapahtumapaikan sisätiloihin ei tuoda yleisiä allergioita aiheuttavia tekijöitä kuten eläimiä tai eläviä kasveja.

Lääkitys ja ensiapu

Tapahtumassa on ensiaputarvikkeita ja ensiapuvastaava, jolta saa tarvittaessa apua. Osallistuja voi tapahtuman aikana lääkitä itsensä rauhassa ja kiireettä. Osallistuja voi tarvittaessa säilyttää lääkkeensä kylmässä.

Näköaisti

Tapahtumassa ei ole kirkkaita, välkkyviä tai voimakkaasti häikäiseviä valoja tai jos jossakin osuudessa on, niin niistä kerrotaan ennakkoon.

Ohjelma

Tapahtumasta ja sen aktiviteeteista on tehty kuvaus, joka kertoo kenelle tapahtuma ja aktiviteetit sopivat. Jos tapahtumaan liittyy materiaalia, johon osallistujien toivotaan perehtyvän, materiaali toimitetaan hyvissä ajoin. Tapahtumaan on luotu ilmapiiri, jossa on helppo esittää tarkentavia kysymyksiä ja pyytää lisätietoa.

Keneltä voi tarvittaessa kysyä lisää?

Maria Sankari, maria.sankari@partio.fi