L-SP Partiojohtajaperuskoulutus I/2024 (kiireettömämpi)


Partiojohtajaperuskoulutus

PJ-PK I (kiireettömämpi)13.-14.1. ja 13.-14.4. ja 8.-9.6.

Kouluttaudu partiojohtajaksi NYT! Lähde hakemaan Partiojohtajaperuskoulutuksesta kaikki perustiedot ja -taidot, mitä partiojohtajana tarvitset! Koulutuksessa opit lisää tapahtuman johtamisesta, saat koulutusta johtamistaidoista ja syvennät tietojasi partioliikkeestä. Koulutus on tarkoitettu kaikille lippukunnan vastuupesteissä toimiville partiolaisille. Koulutus soveltuu erityisesti johtajapesteissä toimiville tai niissä aloittaville.
Koulutusosien välissä tehdään johtamisharjoituksena osallistujalle sopivan haastava projektijohtamistehtävä (retki, lippukunnan kisat, jokin osa-alue leiristä, tms.), jota ohjaa oman lippukunnan nimeämä partiojohtaja.
Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus partiotoiminnasta lippukunnassa. Alle kolme vuotta partiossa olleille suositellaan Partio tutuksi -koulutuksen suorittamista ennen koulutukseen tuloa. PJ-tunnusten saamisen edellytyksenä on suoritettu EA1-kurssi tai vastaavat tiedot.  
Vuonna 2023 järjestetään kiireettömämpi PJ-PK! Tämän PJ-PK:n koulutustahti on rauhallinen ja rento. Sisältö sitä vastoin on energistä ja koulutuksen laatu timanttista! Lupaamme yhdessä- ja yksinoloa sopivassa suhteessa ja toiminnallista oppimista pienessä porukassa. Löydämme aikaa rauhoittumiselle ja palautumiselle. Sopiva herkästi kuormittuville ja kaikille muille, jotka haluavat kouluttautua kiireettä ja saada parasta A-luokan partiojohtajakoulutusta.
Samalle kurssille voidaan ottaa enintään kaksi kouluttautujaa samasta lippukunnasta.
Lisätietoa koulutuksesta: https://www.partio.fi/lippukunnille/pestien-tuki/koulutus/perustaso/partiojohtajaperuskoulutus/
Hinta: 135 €/hlö
Kenelle sopii: kaikille lippukunnan vastuupesteissä toimiville
Koulutusryhmä, Tarja Nummi, 050 312 9423, tarja.nummi@partio.fi