L-SP Partiojohtajan peruskoulutus V/2020 (Otava)

PJ-PK V 2020 kurssikirje 1.osa

 

PJ-PK Otava

Piirileiri Otavaan liittyen järjestetään oma partiojohtajaperuskoulutus, jonka tavoitteena on sekä kouluttaa uusia partiojohtajia että tukea piirileiri Otavaa.

Ensimmäinen osa (3.-5.4.) on pitkälti samankaltainen kuin muidenkin pj-koulutusten ensimmäinen osa - tietysti Otavaan sopivalla näkökulmalla varustettuna.

Toinen osa on piirileiri Otavan aikana (muutokset mahdollisia):
- 25.7. palautekeskustelu kurssilaisen, johtamistehtäväohjaajan ja kummikouluttajan kesken, noin 1h, tarkka aika sovitaan erikseen kesä-heinäkuussa 2020
- 26.-27.7. toinen osa, koko kurssi pois Maisaaresta (kurssin staabi koordinoi kuljetukset ym.)
- 28.7. Todistustenjako erikseen ilmoitettuna ajankohtana, noin 1-2h, kutsuttuna kurssilaiset + johtamistehtäväohjaajat

PJ-PK Otavan johtamistehtävänä on ensisijaisesti leirilippukunnan johtaminen ja johtamistehtäväohjaajana toimii leirilippukunnan toisena johtajana toimiva aikuinen partiojohtaja. Mikäli sinun omasta lippukunnastasi/ alueeltasi on useampi kiinnostunut nimenomaan PJ-PK Otavasta, niin kirjaa se PJ-PK:n ilmoittautumislomakkeeseen. Käymme kaikki lomakkeet läpi ilmoittautumisajan päätyttyä ja pohdimme, minkälaisia johtamistehtäviä tarjoamme heille, joille mahdollisesti ei riitä leirilippukuntaa johdettavaksi (jokin Otavaan liittyvä tehtävä ensisijaisesti).

Koulutukseen ilmoittaudutaan Kuksan kautta viimeistään 30.11., kuten muihinkin keväällä 2020 alkaviin koulutuksiin (muista ilmoittautua myös Otavalle ja rastittaa ilmoittautumislomakkeeseen myös PJ-PK-kohta).

Johtamistehtäväohjaajille on tarjolla koulutusta Lippukuntapäivässä 1.2. Turussa.


PJ-PK Otava 90 €/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 16.2.2020.

Koulutusryhmä, Riikka Hosiosto, riikka.hosiosto@partio.fi