L-SP Lippukunnan viestintä -koulutus

Ilmoittaudu mukaan Lippukunnan viestintä -koulutukseen!

Koulutukseen voi osallistua, jos toimii lippukunnassaviestinnän tai markkinoinnin parissa esimerkiksi viestintävastaavana, tiedottajana, nettisivuvastaavana, lippukuntalehden tekijänä tai hallituksessa. Koulutus antaa kattavan kuvan lippukunnan sisäisen ja ulkoisen viestinnänperusteista ja koulutuksessa pääset perehtymään suunnitelmallisuuteen sekäkeskeisimpiin viestintäkanaviin.

Toimitko lippukunnassa viestinnän tai markkinoinnin parissa? Haluaisitko lisätukea pestiin tai verkostoitua muiden viestintävastaavienkanssa? NYT on oikea aika avata tapahtumakalenteri ja ilmoittautua Lippukunnanviestintä -koulutukseen!

Lippukunnan viestintä -koulutus on peruskoulutus kaikillelippukunnan tai muun partio-organisaation viestinnän kanssa toimivillehenkilöille, kuten lippukuntien viestintävastaaville tai tiedottajille, lippukunnanjohtajille sekä hallitusten jäsenille! Erityisesti koulutuksesta on hyötyäuusille lippukuntien viestintävastaaville tai tiedottajille.

Koulutuksessa saat kattavan kuvan yhdistyksen sisäisestä jaulkoisesta viestinnästä sekä kriisiviestinnästä. Päivän aikana opitaansuunnitelmallisen viestinnän perusteita, keskeisimpien lippukunnanviestintäkanavien (some, nettisivut, uutiskirjeet) käyttöä sekä lippukunnanmarkkinointia ei-vielä-partiolaisille.

Otathan yhteyttä, mikäli tapahtuman hinta on esteenäosallistumiselle.

Hinta 15 € / hlö

Kenelle sopii: Viestintävastaavat, tiedottajat,johtokolmikot ja hallitusten jäsenet

Viestintä- ja markkinointiryhmä, Jarita Iljamo, jarita.iljamo@partio.fi ja viestintäsuunnittelija Satu-Maija Kaunisto 050 312 9428