L-SP Kybersankarit

Hei tarpoja - pue sankariviitta päällesi ja kerää vartiosi kasaan, sillä juuri teidät on valittu pelastamaan piirinjohtaja hakkerin kynsistä! Yhdessä vartionne kanssa pääsette selvittämään vihjeiden avulla verkontodellista totuutta – jos vain uskallatte...

TikTok-sukupolvi, teitä tarvitaan! Me täällä piirissä ollaan ihan ymmällämme keskijakauksesta ja goat-emojista, joten tähän hommaan tarvitaan teidän apuanne. Pue sankariviitta päällesi ja kerää vartiosi kasaan, sillä juuri teidät on valittu pelastamaan piirinjohtaja hakkerin kynsistä! Yhdessä vartionne kanssa pääsette selvittämään vihjeiden avulla verkon todellista totuutta – jos vain uskallatte...

Tapahtuma järjestetään verkossa, mutta osallistujat kokoontuvat yhteen sijaintiin vartionsa kanssa. Ennen tapahtumaa vartiot saavat mysteerilaatikon, jonka sisältö selviää pitkin vihjeiden etenemistä.

Kerätkää vartio kasaan ja keksikää sille nimi. Vartion johtaja ilmoittaa vartionsa Kuksaan. Siis yksi ilmoittautuminen / vartio.

Varatkaa itsellenne tila kololta tai muusta paikasta ja hommatkaa kivat ja herkulliset eväät joilla jaksatte koko päivän.

Ilmoittautuneet vartiot saavat etukäteen mysteerilaatikon, josta löytyy avaimet pähkinän ratkaisemiseksi. Laatikon voi noutaa Turun tai Porin partiotoimistolta syyskuun alusta alkaen tai lisämaksusta se voidaan myös postittaa perille.

Kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään infoviesti 5.9., josta selviää tarkemmat päivän aikataulut.