L-SP Kevätmestaruuskilpailu SAVIRALLI 2023 (tarpojasarjat)

Tervetuloa ilmoittautumaan L-SP:n kevätmestaruuskilpailu Saviralliin 2023

1.4. tarpojasarjat, VIP 12.3.

(2.4. seikkailijakisa, VIP 12.3. Huomaathan, että ilmoittautuminen seikkailijakisaan 2.4.2023 tapahtuu toisen Kuksa-tapahtuman kautta.)

Kilpailun virallinen kotisivu: SAVIRALLI 2023 | Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Kilpailukeskus: Asemanseudun koulu, Melliläntie 65, 32300 Mellilä

Hinta 70 € / vartio

Järjestäjänä Saviseudun alue, 

Antti Holkeri, 050 404 6826, antti.holkeri@gmail.com ja Santeri Salo, 040 588 0658, santeri.s.salo@gmail.com
Tapahtumassa huomioidaan seuraavat Helppo tulla -kriteerit: 


Hyvä olla

Tapahtumaan on aktiivisesti rakennettu ilmapiiriä, jossa jokainen voi olla ja tulla hyväksytyksi omana itsenään. Osallistujille on aktiivisesti luotu edellytyksiä ystävystyä ja tuntea kuuluvansa joukkoon. Tapahtuman toimintatavat ohjeistetaan huolellisesti ja niin selkeästi, että ensikertalainenkin osaa toimia muiden mukana. Tapahtumaa ennen ja sen aikana viestitään tekijöille ja osallistujille, että tapahtuma on kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjimisestä vapaa. Tapahtumassa on nimetty henkilö (esimerkiksi tapahtuman johtaja tai turva-aikuinen), jolta voi kysyä apua, kertoa asiansa ja joka hoitaa esimerkiksi kiusaamis- tai häirintätapauksen jälkipuinnin. 

Ruoka

Osallistujien ruokavaliot huomioidaan ja niistä ei tehdä numeroa. Allergiat huomioidaan ruoan valmistuksessa, tarjoilussa ja tiskauksessa sekä ruoka-aineita sisältävissä ohjelmissa. Osallistujalla, jolla on herkkä tai heikentynyt makuaisti, on mahdollisuus maustaa oma ruokansa itse.

Raha

Osallistujalle aiheutuva kokonaiskustannus on kohtuullinen. Avustajan osallistuminen on maksutonta tai jos avustajan osallistumisesta aiheutuu kustannuksia, voidaan periä toteutuvia kustannuksia kattava maksu.

Liikkuminen

Portaista löytyy kaide, josta voi ottaa tukea.

Hygienia

Tapahtumapaikalla on sukupuolineutraali vessa.

Lepo ja yöpyminen

Tapahtumassa on yöhiljaisuus. Kaikilla (myös yövuoroa tehneillä) on mahdollisuus riittävään uneen. Tapahtuman aikana on mahdollisuus vetäytyä hiljaiseen / pimeään tilaan lepäämään esimerkiksi migreenikohtauksen ajaksi tai jos aistit ylikuormittuvat. Uniapnealaitteelle tai vastaavalle on tarjolla sähköä.

Lääkitys ja ensiapu

Tapahtumassa on ensiaputarvikkeita ja ensiapuvastaava, jolta saa tarvittaessa apua. Osallistuja voi tapahtuman aikana lääkitä itsensä rauhassa ja kiireettä.

Näköaisti

Tapahtumassa ei ole kirkkaita, välkkyviä tai voimakkaasti häikäiseviä valoja tai jos jossakin osuudessa on, niin niistä kerrotaan ennakkoon.

Kuuloaisti

Melutaso pysyy suurimmaksi osaksi alle 80 desibelissä.

Hajuaisti

Tapahtumanjärjestäjän hankkimat pesuaineet ovat hajusteettomia.

Kieli

Osallistuja voi ottaa viittoma- tai muun kielen tulkin mukaan.

Lapsiperhe

Tapahtumassa on mahdollista lämmittää lasten ruokia.

Ohjelma

Tapahtumasta ja sen aktiviteeteista on tehty kuvaus, joka kertoo kenelle tapahtuma ja aktiviteetit sopivat. Jos tapahtumaan liittyy materiaalia, johon osallistujien toivotaan perehtyvän, materiaali toimitetaan hyvissä ajoin. Tapahtumaan on luotu ilmapiiri, jossa on helppo esittää tarkentavia kysymyksiä ja pyytää lisätietoa.

Markkinointi ja ilmoittautuminen

Saavutettavuudesta on viestitty osana markkinointia ennen ilmoittautumisen alkamista, jotta osallistuja voi itse arvioida pystyykö tapahtumaan osallistumaan. Markkinoinnin yhteydessä kerrotaan, jos johonkin ei pääse eli kerrotaan että tapahtumassa on portaat, tilassa on eläimiä, tapahtuma on puussa, tms. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään osallistujien mahdollisista erityistarpeista. Ilmoittautumistiedoissa mainitaan henkilö tai taho, jonka kanssa ilmoittautuja voi keskustella erityistarpeen huomioimisesta ja sopia tarvittavista järjestelyistä. 

Digitaalinen saavutettavuus

Kieli on ymmärrettävää ja kappaleet lyhyitä. Linkkitekstit kertovat linkin kohteesta. Nettisivu tai sovellus toimii kaikilla tavanomaisilla laitteilla ja selaimilla. Nettisivuja on mahdollista käyttää myös ilman hiirtä. Sisällöistä on olemassa käyttäjien kannalta tärkeimmät kieliversiot. Toimintoja ei ilmaista pelkällä värillä. Käytetyt värit ja väriyhdistelmät eivät estä esimerkiksi värisokeita tai heikkonäköisiä käyttämästä palvelua.

Keneltä voi tarvittaessa kysyä lisää?

Santeri Salo, santeri.s.salo@gmail.com