E-KP Partioon! Partiopäivä partiolaisille ja kaikille harrastuksesta kiinnostuneille

Tervetuloa Partioon - ja takaisin partioon korona-kevään jälkeen!

Hauska partiopäivä Lappeenrannassa käynnistää syksyn harrastustoiminnan 15.8. lauantaina. Partioon! -päivä on ehdottomasti sinulle, joka etsit uutta kivaa ja monipuolista harrastusta. Tule tutustumaan toimintaamme ja liity mukaan iloiseen joukkoomme. 

Ja Partioon! -päivä on ehdottomasti myös sinulle, joka kesätauon jälkeen kaipaat partioystäviäsi ja haluat kokea heidän kanssaan jälleen hauskoja hetkiä. Startataan uusi partiokausi yhdessä!

Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkana toimii Lappeenrannan linnoitus. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaiken ikäiset partion ystävät ja partiolaiset. Tapahtumaan ilmoittaudutaan oheisesta linkistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.8.2020.

Tapahtumassa tehdään Itämeri ja Saimaa aiheista ohjelmaa. 

Samana päivänä Lappeenrannan keskustassa järjestetään myös partiotaitokilpailut sudenpentu- ja seikkailijaikäkausille. Kisajoukkueet ilmoittautuvat Noppa-nimiseen kilpailuun eri ilmoittautumislinkistä. Kilpailuun ilmoittautuessa voi ilmoittautua myös Partioon! -päivän yhteiselle iltanuotiolle, joka on tarkoitettu molempien tapahtumien osallistujille. 


Ohjelma

Sudenpennut ja seikkailijat: (n. 7 - 12 vuotiaat)

Klo 10 alkaen kisailua nokkeluudessa ja näppäryydessä sekä yhteistyötaidoissa. Kokonaiset joukkueet ilmoittautuvat erillisestä linkistä Noppa-kisoihin. Tämän tapahtuman kautta voivat ilmoittautua 7-12 vuotiaat, joilla ei ole tiedossa ryhmää, jonka kanssa osallistua kilpailuun. Kokoamme ilmoittautuneista ryhmiä kisaan. Huomaathan, että ryhmä tarvitsee mukaansa vähintään yhden aikuisen, eli jonkun vanhempi / kummi / isovanhempi tai partiojohtaja tarvitaan saattajaksi ryhmälle. 

Iltapäivällä ruokailu, jonka jälkeen yhteinen iltanuotio klo 15 - 16:30

Tarpojat ja samoajat: (n. 12 - 17 vuotiaat)

Päivä alkaa klo 10 Lappeenrannan linnoituksessa. Ohjelmassa on erilaisia ohjelmapisteitä linnoituksen ympäristössä. Päivä päättyy yhteiselle iltanuotiolle klo 15 - 16:30. 

Vaeltajat ja aikuiset: (yli 17 vuotiaat)

Päivä alkaa klo 10, jonka jälkeen vaeltajat ja aikuiset osallistuvat puolet päivästä vapaasti ohjelmaan ja toimivat puolet päivästä mahdollistajana pienemmille osallistujille. Vaeltajat ja aikuiset valitsevat itselleen pestin piirin Facebook-ryhmissä ja nettisivuilla julkaistavan linkin takaa löytyvältä listalta. Elokuun alussa loput pestit jaetaan niille, jotka eivät vielä ole valinneet omaa pestiään. Pesteihin et tarvitse aiempaa osaamista, vaan riittää, että saavut paikalle ja toimit annettujen ohjeiden mukaisesti. Päivä päättyy yhteiselle iltanuotiolle klo 15 - 16:30. 

Perhepartiolaiset: (alle 7 vuotiaat saattajineen)

Päivä alkaa klo 10 tai perheen oman aikataulun mukaan. Perhepartiolaiset kiertävät joko itsekseen tai toisten perhepartiolaisten kanssa yhdessä ohjelmapisteitä sataman ja Linnoituksen lähistöllä. Päivä päättyy yhteiselle iltanuotiolle klo 15 - 16:30.