Uusimaa – Moninaisuusjaoston jäsen – avoin hakemus

Uudenmaan Partiopiirin moninaisuusjaostoon haetaan uusia innostuneita ja ihania jäseniä!

Oletko kiinnostunut moninaisuudesta partiossa? Haluatko olla mukana edistämässä kaikille avointa ja tasavertaista partiotoimintaa vauvaikäisestä vanhuksiin? Uudenmaan Partiopiirin moninaisuusjaostossa erikoistumme moninaisuuden moniin ulottuvuuksiin.

Haemme nyt jaostoon uutta jäsentä, joka toteuttaa laaja-alaisesti moninaisuutta piirissä.

Onko sinulla jokin aihealue, joka kiinnostaa tai joka tuntuu, että jää vähemmälle huomiolle partiotoiminnassa? Oletko kiinnostunut tai omaatko asiantuntijuutta esimerkiksi digitaalisesta saavutettavuudesta, kielistä, näkö- tai kuulovammoista?

Moninaisuusjaostonjäsenen tehtävänä on avustaa lippukuntia moninaisuusasioissa, olla yhteydessäerilaisiin sidosryhmiin ja järjestöihin ja vahvistaa Uudenmaan Partiopiirin alueella toimivien lippukuntien moninaisuusosaamista.

Pestissä ei tarvitse olla yksin, vaan tukenasi on jaoston puheenjohtaja, piirihallituksen jäsen, toimiston työntekijä ja muu ryhmä.

Erityistäasiantuntijuutta pestiin ei vaadita, toivomme että olet kiinnostunut moninaisuusasioista ja voimme yhdessä pohtia pestin tarkempaa kuvaa!

Pestiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Uudenmaan partiopiirin moninaisuusluottikseen Elias “Pämppä” Lahtiseen.

Hae rohkeasti mukaan edistämään monipuolista partiotoimintaa!

Lisätiedot

- Elias Lahtinen (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Täytä hakemus