L-SP seikkailijajaosto, viestintävastaava

Tervetuloa seikkailijajaostoon!

Seikkailijajaostossa pääset kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, oppimaan uusia jännittäviä taitoja ja kasvamaan ihmisenä.  Meille on tärkeää yhteisöllisyys, hyvä meininki ja yhdessä tekeminen.

Haemme joukkoomme jaoston jäsentä, joka vastaisi jaoston viestinnästä. Jaostomme viestintä toteutuu tällä hetkellä pääasiallisesti sampoviestin sekä facebook- ja instagram-tiliemme kautta.

Jaoston kokouksia on noin kerran kuukaudessa, lisäksi on satunnaisia esim. tapahtumiin liittyviä suunnittelukokouksia. Pestin hoitamiseen kuluva aika riippuu myös omasta innokkuudestasi, mutta keskimäärin muutama tunti kuukaudessa.

Lähde mukaan seikkiksen toimintaan! Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mitä villeimpiä visioita ja hauskimpia tapahtumia. Opit mitä on olla luottis ja koet piirin toimintaa lähietäisyydeltä. Partio on elämänmittainen seikkailu, seikkaile seikkikseen ja ota uusi haaste vastaan!


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivomme, että olet kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista. Pesti ei vaadi aikaisempaa kokemusta seikkailjaohjelmasta.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysy lisää: veera.nikula@partio.fi

Täytä hakemus