L-SP seikkailijajaosto, jäsen

Tervetuloa seikkailijajaostoon!

Seikkailijajaostossa pääset kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, oppimaan uusia jännittäviä taitoja ja kasvamaan ihmisenä.  Meille on tärkeää yhteisöllisyys, hyvä meininki ja yhdessä tekeminen. Pääsetkin pestisi aikana toimimaan erilaisten ihmisten kanssa sekä jaostossa että sen ulkopuolella.

Jaostomme kaipaa uusia, innokkaitaja motivoituneita jäseniä, jotta voimme ylläpitää hyvää toiminnan tasoa. Jaostonkokouksia on noin kerran kuukaudessa, lisäksi satunnaisia esim. tapahtumiin liittyviä suunnittelukokouksia. Pestin hoitamiseen kuluva aika riippuu myös omasta innokkuudestasi, mutta keskimäärin muutama tunti kuukaudessa.

Lähde mukaan seikkiksen toimintaan! Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mitä villeimpiä visioita ja hauskimpia tapahtumia. Opit mitä on olla luottis ja koet piirin toimintaa lähietäisyydeltä. Partio on elämänmittainen seikkailu, seikkaile seikkikseen ja ota uusi haaste vastaan!Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Toivomme. että olet vähintään 18-vuotias. Sinun ei tarvitse tuntea seikkailijaohjelmaa ennestään, pesti räätälöidään sinulle sopivaksi ja pääset hyödyntämään mahdollista erityisosaamistasi.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysy lisää: veera.nikula@partio.fi

Täytä hakemus