L-SP Seikkailijajaosto, jäsen

Lähde mukaan seikkailijajaostoon!

Seikkailijajaostossa pääset kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, oppimaan uusia jännittäviä taitoja ja kasvamaan ihmisenä. Meille on tärkeää yhteisöllisyys, hyvä meininki ja yhdessä tekeminen. Pääsetkin pestisi aikana toimimaan erilaisten ihmisten kanssa sekä jaostossa että sen ulkopuolella.

Jaostomme kaipaa uusia, innokkaita ja motivoituneita jäseniä, jotta voimme ylläpitää hyvää toiminnan tasoa. Jaostonkokouksia on noin kerran kuukaudessa, lisäksi satunnaisia esim. tapahtumiin liittyviä suunnittelukokouksia. Pestin hoitamiseen kuluva aika on keskimäärin muutama tunti kuukaudessa.

Lähde mukaan seikkiksen toimintaan! Meillä pääset porukassa suunnittelemaan ja toteuttamaan mitä villeimpiä visioita ja hauskimpia tapahtumia seikkailijoille, sekä heidän johtajilleen. Opit mitä on olla luottis ja koet piirin toimintaa lähietäisyydeltä. Partio on elämänmittainen seikkailu, seikkaile seikkikseen ja ota uusi kokemus vastaan!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinun ei tarvitse tuntea seikkailijaohjelmaa ennestään, pesti räätälöidään sinulle sopivaksi ja pääset hyödyntämään mahdollista erityisosaamistasi - tai oppimaan jotain aivan uutta!

Jaostossa työskennellään yhdessä, mutta myös pari- ja yksilötyöskentely on mahdollista.

Lisätiedot


Kiinnostuitko? Kysy lisää: Ohjelmaohjaaja amanda.lehtovaara@partio.fi

Täytä hakemus