L-SP Markkinointijaoston jäsen

Markkinointijaoston toiminta uudistuu ensi vuonna! Haluatko päästä toteuttamaan ja suunnittelemaan siistejä tapahtumia ja kamppiksia, joilla partiolle saadaan näkyvyyttä? Onko sinulla uusia ideoita, joita ei ole ennen toteutettu ja haluaisit päästä työstämään niitä hyvällä porukalla? Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, miten partio Lounais-Suomen alueella näkyy ja kuuluu, ja kehittämään piirin viestintää? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, pesti sopii sinulle!

Markkinointijaosto tuottaa piirille ja sen lippukunnille markkinointimateriaalia, järjestää markkinointitempauksia ja osallistuu tapahtumiin esittelemään partiota. Markkinointijaoston toiminnassa kohtaat ihmisiä, jotka voisivat olla kiinnostuneita partiosta, ja jaoston jäsenenä voit olla henkilön ensimmäinen kosketus partioharrastukseen.

Markkinointijaoston jäsenenä pääset suunnittelemaan ja ideoimaan, sekä tietenkin myös toteuttamaan erilaisia markkinointitempauksia piirin alueella. Jaoston järjestämiä tapahtumia ovat aikaisemmin olleet esimerkiksi heijastinkamppis, partioviikon kahvinjako, messuesittelyt ja pop-up-yöretki, mutta jaostossa pääset vaikuttamaan siihen, mitä ensi vuonna tapahtuu ja missä partio näkyy. Markkinointitempauksien ei tarvitse olla mitään aikaisempia vastaavia toteutuksia, ja villeimmät ja kokeilunhaluisimmat ideat otetaan avoimesti vastaan. Ideat voivat olla mitä vain, ja niitä päästään jaoston kokouksissa hiomaan yhdessä toisten kanssa. Sinulla ei tarvitse myöskään olla omaperäisiä ja villeimpiä ideoita tullaksesi jaoston toimintaan, vaan kiinnostus markkinointiin riittää.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Jaoston kokouksia järjestetään noin 8 kertaa vuodessa, joiden lisäksi odotetaan osallistumista jaoston järjestämiin tapahtumiin, joita voi olla arkisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Kaikkiin tapahtumiin ei tarvitse jaoston jäsenenä osallistua, mutta saa ehdottomasti tulla mukaan!

Markkinointijaoston jäseneltä odotamme osallistumista jaoston kokouksiin ja innokasta mieltä! Piiriviestinnän aikaisempaa kokemusta ei tarvita, vaan intoa, ideoita ja halua tehdä parempaa piiriviestintää. Haluamme jaostoon ihmisiä eri puolilta piiriä ja erilaisista partiotaustoista, ja markkinointijaoston pesti sopii hyvin myös ensimmäiseksi piiripestiksi, kuin myös vanhalle piiritoimijalle uudeksi askeleeksi.

Pestissä pääset toteuttamaan viestintää ja markkinointia hyvinkin luovasti, ja tutustumaan muihin viestinnän tekijöihin. Koska markkinoinnin toteuttamisella ei ole ennalta määriteltyjä raameja, sinulla on mahdollisuus päästä muovaamaan tästä omannäköisesi viestintään liittyvä pesti. Piiripestien kesto on lähtökohtaisesti 2 vuotta, mutta olet tervetullut mukaan toiminnan aloitukseen.

Tukea pestiin saa markkinointijaoston puheenjohtajalta ja muilta jaoston jäseniltä. Uudelle piiriluottikselle suositellaan keväällä järjestettävää luottiskoulutusta, ja pestissä oppii sen mitä ei vielä osaa.

Lisätiedot

Tammikuussa järjestetään kokous, jossa suunnitellaan vuotta 2023 ja järjestettäviä tempauksia. Olet tervetullut tulemaan kokoukseen mukaan, vaikka et olisi varma jaostoon liittymisestä. 

Lisätietoja pestistä saa markkinointijaoston puheenjohtajalta Jenny Nikulalta, (jenny.nikula@partio.fi, 0404157529, ig: _jenny_sofia_) Voit ottaa yhteyttä pienelläkin kynnyksellä! 

Täytä hakemus