L-SP Kouluttaja piirin koulutuksiin

Koulutusryhmä hakee lippukunta- ja ikäkausitoiminnan tuntevia kouluttajia keväälle 2024 seuraavasti:


- Organisaatiossa toimiminen

- Partiojohtajaperuskoulutus

- Akelakoulutus

- Luotsikoulutus


Pesti pitää sisällään koulutusrupeamien suunnittelua, kurssin valmistelua yhdessä kurssinjohtajan ja muun staabin kanssa sekä tietysti itse kouluttamista. Pestin kesto on koulutuksesta riippuen muutamasta kuukaudesta noin puoleen vuoteen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Minimivaatimuksena kouluttajana toimimiseen on suoritettu partiojohtajaperuskoulutus. Lisäksi hyötyä on jokin koulutettavan partion osa-alueen tuntemuksesta. Kurssista riippuen osaamistasi voi olla esimerkiksi ikäkausiohjelman tunteminen, lippukunnan hallinnolliset asiat tai vaikkapa partiomenetelmä – monenlaisia osaajia tarvitaan!


Kursseilla kouluttaminen ja koulutusten suunnittelu tapahtuu yhdessä kouluttajaparin kanssa. Kurssistaabeihin pyritään saamaan niin uusia kuin kokeneempiakin kouluttajia. Sinun ei siis tarvitse olla kokenut kouluttajakonkari, mutta partiossa tai muualla hankitusta kouluttajakokemuksesta tai partiokouluttajakoulutuksesta on toki etua. Tärkeintä on kuitenkin oma innostus!

Lisätiedot

Parhaillaan haemme kouluttajia kevään 2024 koulutuksiin. Kurssien ajankohdat näet hakulomakkeelta ja toivomme sinun ilmoittavan jo valmiiksi, millä kurssilla / kursseilla olisit käytettävissä. PJ-peruskoulutukseen haemme kouluttajia, jotka ovat käytettävissä koulutuksen molemmilla osilla.


Lisätietoja antaa Hanna Lammela, hanna.lammela@partio.fi

Täytä hakemus