Kilpailunjohtaja, syksyn 2023 Suomen mestaruuskisoihin

Oletko kokenut partiokisaaja? Onko sinulla maastotuomarikortti? Haluaisitko toteuttaa partio-ohjelmaa SM-kisat johtaen?

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää syys-SM-kisan 2023. Kisanjohtajana pääset haastamaan itseäsi ja syventämään partio-osaamistasi.

Partiotaitojen syysmestaruuskilpailut järjestetään SP:n kilpailusääntöjen mukaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna tai lokakuussa. Syysmestaruudet ratkotaan samoaja- ja vaeltajasarjoissa.

kilpailunjohtajana pääset pestaamaan järjestelytoimikunnan, valitsemaan JTMK:n kanssa kilpailumaaston, johtamaan kilpailun suunnittelua, huolehtimaan maltillisen kokoisesta (arviolta 4000-10000€) budjetista, seuraamaan kilpailujen toteutuksen sääntöjen mukaisuutta valvojain tukemana, osallistumaan kilpailun tuomarineuvoston toimintaan, raportoimaan hankkeen ja huolehtimaan tekijäpalautteesta.

Halutessasi saat L-SP:n Kaakkois-Turun alueelta käyttöösi huoltopäällikön tiimeineen ja kahdentoista rastin staabin. SP:n kilpailuryhmä pestaa tuomarineuvoston jäsenet ja lisävalvojan.

Pestiin voi hakea myös parin kanssa, molemmilta hakijoilta vaaditaan yllä kuvatut taidot ja koulutukset.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kilpailu- ja kilpailujen järjestämiskokemus. II-luokan maastotuomarikortti on hyvä olla tai vastaavat taidot. Tuomarikoulutus järjestetään 2022 syksyllä.

Lisätiedot

Salli Suominen,
Kilpailujaoston puheenjohtaja 
salli.suominen@partio.fi

Täytä hakemus