Hyvinvointimestari, Suomen joukkue, Maailmanjamboree 2023

Suomenjamboreejoukkue hakee hyvinvointimestaria Etelä-Korea maailmanjamboreelle 1.-12.8.2023.

Hyvinvointimestarin pestissä olet tärkeässä roolissa jokaisen lähtijän näkökulmasta. Olet tukemassa kaikkien jamboreejoukkueemme jäsenten jaksamista ja hyvinvointia.

Pestissä toimit vahvasti osallistujatiimin sekä palvelutiimin välillä, yhteistyössä sekä lääkärin että lippukuntavälittäjien ja IST-mestarien kanssa. Tarkoituksena on tarjota lähtijöille keskusteluapua ja sparrailua hankalissa tilanteissa leirillä.

Tarjoamasi apu on helppo saavuttaa. Palvelet joukkueen jäseniä matalalla kynnyksellä olemalla leiriarjessa lähellä ja läsnä. Tarjoat mahdollisuuksia levähtää, hengähtää ja keskustella mieltä painavista asioista, kuten yksinäisyys, koti-ikävä, kiusaaminen tai ristiriidat leirilippukunnassa.

Sinulla on myös osaamista kriisitilanteiden varalle. Osaat tarpeen vaatiessa ohjata eteenpäin, jos joukkueen jäsen tarvitsee lääkinnän tai mielenterveysalan ammattilaisen tukea. Olet tukena sekä leiriläisille että johtajille. Olet tottunut kuuntelemaan ja osoittamaan myötätuntoa. Osaat ottaa puheeksi vaikeita asioita ja pohtia yhdessä osallistujan kanssa, mikä voisi auttaa hankalassa tilanteessa.

Pestin pituus: syksy 2022 – syksy 2023

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pääset itse suunnittelemaan pestin sisältöä. Pestin menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää käsitystä rankoista/haastavista leiriolosuhteista, kokemusta nuorten kanssa vaikeiden asioiden käsittelemisestä ja mielellään myös kriisityönosaamista. Vaatimuksena on yli 23 vuoden ikä ja partiojohtajaperuskurssi.

Pestin vaatima ajankäyttö: Pesti vaatii aikaa viikoittain ja kiireisimpänä aikana leirin lähestyessä varmasti päivittäin.

Lisätiedot

Hyvinvointimestari toimii johtoryhmän tukena ja asiantuntijana niin suunnitteluvaiheessa kuin itse leirin aikana eteen tulevissa kysymyksissä. 

Kiinnostuitko pestistä? Ota yhteyttä! Jos jokin asia askarruttaa tai haluat kysyä lisätietojaota yhteyttä. Jaffa Toivanen (jaffa.toivanen@partio.fi), 0503527601.


Pesti täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Täytä hakemus